Κωνσταντινος Δεληγιαννιδης, Αρχηγος της ομαδας Βολει της ΑΕ Κομοτηνης «Παραγοντες και αθλητες κρατουν ζωντανο τον αθλητισμο χωρις την παραμικρη βοηθεια απο Δημο η Πολιτεια»

Πώς αξιολογείτε την πορεία του αθλητισμού κατά τη διάρκεια του 2017 — γενικότερα αλλά και στην περιοχή μας;
Ο αθλητισμός στις μέρες μας και ιδιαίτερα στην περιοχή μας περνά δύσκολες στιγμές. Παράγοντες και  αθλητές προσπαθούν και κρατούν ζωντανά τα τμήματα χωρίς την παραμικρή βοήθεια από Δήμο ή Πολιτεία.  Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο δεν έχει θέρμανση ΠΟΤΕ, και τα δυο εκ των τεσσάρων αποδυτήριων είναι υπό κατασκευή  από τον Αύγουστο. Οι προπονήσεις γίνονται  με σκούφο και γάντια, ο κίνδυνος τραυματισμών είναι τεράστιος  και η σκόνη από τις εργασίες καλύπτει το παρκέ στο σύνολό του.

Ποια ήταν τα  βασικά χαρακτηριστικά της πορείας του αθλήματος που υπηρετείτε; Θεωρείτε ότι ήταν ανοδική ή όχι, και για ποιον λόγο;
Το τμήμα Βόλεϊ της ΑΕ Κομοτηνής τη φετινή σεζόν έκανε ριζικές αλλαγές. Καλωσόρισε καινούργιο προπονητή και έμπειρους παίχτες  για να δώσουν το κάτι παραπάνω σε μια πορεία πρωταθλητισμού.
Μέχρι στιγμής το έχουμε καταφέρει εν μέρει, καθώς το τέλος του πρώτου γύρου μας βρήκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και παρά τα δυο ατυχή αποτελέσματα στη συνέχεια, εξακολουθούμε να είμαστε μέσα στο στόχο μας που δεν είναι άλλος, από την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος  της Α2.  Θεωρώ λοιπόν ότι σε σχέση με την περσινή χρονιά η ομάδα έχει κάνει άλματα προόδου και ευελπιστώ να είναι ανάλογη και η συνέχεια.
 
Πώς αξιολογείτε την προσωπική σας πορεία το 2017 και τι αναμένετε από το 2018;
Προσωπικά είμαι χαρούμενος που εξακολουθώ να είμαι γερός και μπορώ και βοηθώ την ομάδα μου. Φέτος ο ρόλος μου είναι αρκετά αναβαθμισμένος σε σχέση με την περσινή σεζόν και ελπίζω το 2018 να με αξιώσει να πανηγυρίσω, με την ομάδα που υπηρετώ εδώ και 10 χρόνια περίπου, την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η διοίκηση και το προπονητικό team.

Ποιο είναι το αθλητικό γεγονός της χρονιάς που ξεχωρίσατε και γιατί;
Αναμφίβολα το αθλητικό γεγονός που ξεχωρίζω από το 2017 είναι η εισαγωγή του Νίκου Γκάλη στο Hall of Fame του μπάσκετ. Ήμουν μικρό παιδί όταν αυτός ο εκπληκτικός αθλητής κατάφερε να βγάλει όλο το έθνος  στους δρόμους για να πανηγυρίσει. Ακόμα και σήμερα μπορώ να θυμηθώ πως  στους δρόμους της Εκτενεπόλ όπου μεγάλωσα πετούσαμε λουλούδια στα διερχόμενα αυτοκίνητα. Δικαίωση λοιπόν και παγκόσμια  αναγνώριση για έναν θρύλο. Εύχομαι υγεία σε όλους για το νέο έτος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.