Κολλησαν στη λασπη και στο μηδεν Δοξα Σωστη και Δοξα Γρατινης

Δόξα Σώστη-Δόξα Γρατινής 0-0 (+Gallery)

Δύσκολη αποστολή εκτός έδρας είχε η τρίτη της βαθμολογίας, Δόξα Γρατινής, για την 19η αγωνιστική της Α' ΕΠΣ Θράκης απέναντι στην Δόξα Σώστη.
Στο γήπεδο Ευάγγελος Αρβανιτίδης του Σώστη βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι των δύο ομάδων αναμένοντας ένα ενδιαφέρον ματς.

Δυστυχώς το παιχνίδι που παρακολούθησαν δεν είχε κάτι το συναρπαστικό.
Η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου επηρέασε την δημιουργία φάσεων και για τις δύο ομάδες έτσι το 0-0 μοιάζει απόλυτα δίκαιο.
Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό ποιοτικά με τις δύο ομάδες να απειλούν μόνο με στημένες φάσεις και μακρινά σουτ.        
Η ισοπαλία αυτή βέβαια στοίχισε περισσότερο στη Δόξα Γρατινής που κυνηγούσε τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ Κοσμίου με αποτέλεσμα πλέον να βρίσκεται τρίτη πίσω και από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.

Το ματς ξεκίνησε πολύ δυναμικά καθώς στην πρώτη φάση του αγώνα ο Κακουλίδης εκτέλεσε ένα φαλτσαριστό κόρνερ και η μπάλα και με τη βοήθεια του αέρα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Χατζηισαάκ ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Τάτσιος σούταρε άουτ.
Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν είχαμε κάποια σημαντική στιγμή. Ενώ στο τέλος του ημιχρόνου δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στην εξέδρα και τον πάγκο της Δόξας Σώστη με αφορμή ένα πολύ σκληρό τάκλιν στον Καμζέλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ανάλογου επιπέδου με το πρώτο.
Οι μοναδικές υποψίες φάσεων έγιναν προς το τέλος του αγώνα από την Δόξα Γρατινής χωρίς όμως κάποια από αυτές να μπορεί να χαρακτηριστεί κλασική ευκαιρία.
Το κυρίαρχο στοιχείο ήταν οι σκληρές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου καθώς ο αγωνιστικός χώρος δεν ευνοούσε τη διατήρηση κατοχής με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές διεκδικήσιμες μπαλιές.
Σε μια από αυτές τις μονομαχίες μάλιστα στα τελευταία λεπτά του αγώνα δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων με τον διαιτητή του αγώνα κ. Δρακίδη να αναγκάζεται να δείξει την κίτρινη κάρτα σε πολλούς παίχτες και των δύο ομάδων.

Το ρολόι της αναμέτρησης:
 
1' Κόρνερ του Κακουλίδη με τη μπάλα να πηγαίνει στο οριζόντιο δοκάρι.Στη συνέχεια της φάσης ο Τάτσιος σούταρε στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ
27' Όμορφη κεφαλιά του Παπασωτηρίου μέσα από την περιοχή μάζεψε στη γωνία του ο Μπουτσαχτσή.
29' Μακρινό σουτ του Κακουλίδη με την μπάλα να περνάει οριακά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
79' Εκτέλεση φάουλ του Μουζασβίλι με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Χατζηισαάκ
90+3 Σέντρα σουτ του Πασχάλη βγήκε και μάζεψε ο Χατζηισαάκ
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:
 Δόξα Σώστη:(Τσιμπουργκένης) Χατζηισαάκ, Σταυρόπουλος, Γεωργακόπουλος, Ανδρίκου,Παπαδόπουλος,Κοτζατίσογλου(71' Σιόσιος),Παπασωτηρίου(76' Βουλγαρίδης), Παπουτσής, Λάβδας(80' Μουσταφά), Φανιάδης(89' Τρέσαλος), Καλοδημίδης

Δόξα Γρατινής:(Δίγκας) Μπουτσαχτσή, Μαγκούτας,Τάτσιος(87' Κακανούδης), Μουζασβίλι,Ζουμπιάδης,Καμζέλας, Πασχάλης, Λεγάτος,Μπόζης(82' Χατζίδης),Κακουλίδης(68' Παπαχρόνης 87' Οσμάν),Σεφκέτ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.