Κινηση ανθρωπιας απο τον ΑΟ Ξανθης

Έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο ενόψει Πάσχα η ομάδα της Ξάνθης

Σε μία αξιέπαινη ενέργεια προχώρησε ο ΑΟ Ξάνθης καθώς συγκέντρωσε και παραχώρησε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο 60 πακέτα τροφίμων για να ενισχύσει τις οικογένειες και τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Η παράδοση των τροφίμων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Απριλίου παρουσία των παικτών Σάββα Σιατραβάνη, Τάσο Παπάζογλου και Αντώνη Καπνίδη, των διοικητικών μελών, Ανέστη Τσετινέ και Κώστα Τσαλίκη, του υπεύθυνου του Παντοπωλείου κ. Ανδρέα Ματζάκου και του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου ο ΑΟΞ είναι μια ομάδα άρρηκτα συνδεδεμένη με την τοπική κοινωνία της Ξάνθης. Η δράση του ξεπερνά το γήπεδο και επεκτείνεται σε όλους τους τομείς της κοινωνικής προσφοράς, με γνώμονα την έμπρακτη υποστήριξη της πόλης και των κατοίκων της.

Εν όψει του Πάσχα, η ομάδα της Ξάνθης μένει πιστή στο αίσθημα της συλλογικής προσφοράς, συμβάλλοντας στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου. Η σύμπραξη αυτή αποδεικνύει το κοινωνικό πρόσωπο της ομάδας, αλλά και την πολύτιμη συνεισφορά της Μητρόπολης.

Ο ΑΟΞ με δική του πρωτοβουλία συγκέντρωσε και παραχώρησε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο 60 πακέτα τροφίμων για να ενισχύσει τις οικογένειες και τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Η παράδοση των τροφίμων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Απριλίου παρουσία των παικτών Σάββα Σιατραβάνη, Τάσο Παπάζογλου και Αντώνη Καπνίδη, των διοικητικών μελών, Ανέστη Τσετινέ και Κώστα Τσαλίκη, του υπεύθυνου του Παντοπωλείου κ. Ανδρέα Ματζάκου και του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος.

Η Διοίκηση του ΑΟΞ εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για το κοινωνικό του έργο, αλλά και στην πόλη και του ανθρώπους της για τη στήριξη που έχουν επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια.

Η αλληλεγγύη είναι ευθύνη όλων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.