Κινειται μεταγραφικα ο ΓΑΣ Κομοτηνη

Σπέντζος, Μαγουλάς- Λεμονίδης οι πρώτες κινήσεις...

Μετά από 3 χρόνια διπλής παρουσίας της Κομοτηνής στα παρκέ της Γ΄ Εθνικής, η ΑΕ Κομοτηνής επέστρεψε στο τοπικό πρωτάθλημα και μοναδικός εκπρόσωπος σε Εθνικά πρωταθλήματα είναι ο ΓΑΣ Κομοτηνή.
 
Σύμφωνα λοιπόν με όλες τις ενδείξεις προπονητής στο ανδρικό τμήμα παραμένει ο Νεοκλής Λεμονίδης, «ψυχή» του Συλλόγου, ο οποίος έχει σαν στόχο την δημιουργία ενός νεανικού συνόλου που θα παίζει σύγχρονο και ελκυστικό μπάσκετ. Για τον λόγο αυτό ήδη η ομάδα της πόλης μας κινήθηκε έξυπνα και απέκτησε δύο παίχτες που ξεχώρισαν με την φανέλα της ΑΕ Κομοτηνής, τον Νίκο Σπέντζο (play Maker) και τον Πέτρο Μαγουλά (Forward) ενώ επέστρεψε και ο γιος του Νεοκλή Λεμονίδη, Ισίδωρος που έπαιξε όλα αυτά τα χρόνια σε ομάδες της Α΄ ΕΚΑΣΘ.
 
Τρεις κινήσεις που φανερώνουν την διάθεση για ανανέωση στο ρόστερ. Με δεδομένο πως ο Χρήστος Σιμάκης ψάχνει άλλη μπασκετική στέγη και ο Γιώργος Σκεμπής είναι άγνωστο αν θα παραμείνει Κομοτηνή, ο Νεοκλής Λεμονίδης με τους 3 αυτούς παίχτες κινήθηκε πολύ σωστά και περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις. 
 
Στις υπόλοιπες ομάδες της Γ΄ Εθνικής, ο Λεύκιππος Ξάνθης απέκτησε τον Μιχάλη Σταματέλο, γνώριμο στο κοινό της Κομοτηνής από την παρουσία του με την φανέλα του ΓΑΣ και της ΑΕ Κομοτηνής. Η Ασπίδα Ξάνθης κινείται ακόμα χωρίς να έχει ανακοινώσει κάτι ενώ οι ομάδες της Θεσσαλονίκης έδωσαν βαρύτητα στις ανανεώσεις, περιμένοντας να δούμε τις μεταγραφικές κινήσεις.
 
O ΓΑΣ θα αγωνίζεται στον 4ο όμιλο ο οποίος θα απαρτίζεται από 14 ομάδες. Οι αντίπαλοι του είναι οι εξής: 

4ος Όμιλος Γ΄ Εθνικής 

1. Λεύκιππος
2. ΑΟ Πολύγυρου
3. ΒΑΟ
4. ΠΟ Ν. Μουδανιών
5. Ασπίδα Ξάνθης
6. ΧΑΝΘ
7. Αίαντας Ευόσμου
8. ΜΕΝΤ
9. ΠΣ Ευκαρπίας
10. Ζέφυρος 02
11. Απόλλων Καλαμαριάς
12. Αστέρας Σίνδου
13. Δέκα

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.