Καταθεση ψυχης και ανατροπη για την Ελπιδα Σαπων

Πήρε το ντέρμπι της αγωνιστικής μετά το μεγάλο διπλό στη Γρατινή

Μεγάλη νίκη με ανατροπή σημείωσε η Ελπίδα Σαπών στη Γρατινή, επικρατώντας της τοπικής Δόξας με 1-2 στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣ Θράκης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Δημήτρης Μπόζης, ο οποίος ήταν ο σκόρερ των δύο τερμάτων, διατηρώντας την Ελπίδα σε τροχιά τίτλου.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Γρατινή ήταν καλύτερη, έχοντας καλύτερη κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας, καταφέρνοντας να προηγηθεί στο 42΄ με σουτ του Καρασιούνα.

Στο δεύτερο μέρος η Ελπίδα μπήκε με πιο επιθετικές διαθέσεις, ισοφαρίζοντας στο 71΄ με τον Μπόζη. Στη συνέχεια ο Τριαντόπουλος σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσε να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, κάτι που τελικά έκανε στο 91΄ ο Μπόζης, ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2 και «πνίγηκε» στην αγκαλιά των συμπαιχτών του.

Διαιτητής: Κακουλίδης, Βοηθοί: Τζιότζιος – Καρακασίδης

Δόξα Γρατινής (Γεμενετζής): Γεμενετζής, Κραβαρίτης, Γκέκας, Μέριτς, Κεχαγιάς, Κόνομι, Καρασιούνας, Βάρδας (72΄ Φιλοσόγλου), Ομπισάι (60΄ Βασιλακάκης), Κατσαρός, Ξενάκης

Ελπίς Σαπών (Χαριτόπουλος): Χαϊνάκης, Τζωρτζάκης, Παπαχρήστου, Γεωργούσης, Λαφαράς, Βελιβασάκης, Μεχμέτ Ομέρ, Τριαντόπουλος, Μπόζης (92΄ Ναούμ), Γεωργαντζάς (92΄ Μεμέτ Χαμζά), Δεληδήμος (53΄ Ευαγγέλου)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.