Κακη εμφανιση για την Γρατινη, παρα τη νικη

Αναγέννηση Παγουρίων – Δόξα Γρατινής 1-3 (+Gallery)

Συννεφιασμένος ουρανός στο γήπεδο του Νέου Σιδηροχωρίου με λιγοστούς φιλάθλους στις κερκίδες για την αναμέτρηση της πρωτοπόρου της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης Δόξας Γρατινής με την Αναγέννηση Παγουρίων που βρίσκεται στην 7η θέση.
 
Η Δόξα κατάφερε να φτάσει σε μια άνετη επικράτηση με σκορ 1-3 πετυχαίνοντας την 6η νίκη της σε 6 αγωνιστικές διατηρώντας έτσι το απόλυτο. 
Παρά το υψηλό σκορ το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά και αρκετά σκληρό αναγκάζοντας τον κ. Γκράνα να δώσει αρκετές κίτρινες κάρτες αλλά και να χαριστεί μερικές φορές στους παίκτες και των δύο ομάδων.
 
Νωρίς πήραν κεφάλι στο σκορ οι πράσινοι όταν σε ανέβασμα του ο Καμζέλας πάσαρε στον Κυριακόπουλου ο οποίος ανενόχλητος πλάσαρε για το 0-1 από το όριο της μεγάλης περιοχής.
Πριν τη λήξη του ημιχρόνου πήραν διαφορά ασφαλείας οι φιλοξενούμενοι .
Μετά από βαθιά μπαλιά του Κυριακόπουλου ο Πασχάλης βρέθηκε απέναντι από τον Μαγδαληνό και επέλεξε να πασάρει στον επερχόμενο Μπόζη που εύκολα σημείωσε το 0-2 στο 35'.
 
Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε παρά ελάχιστες σημαντικές στιγμές κυρίως από στημένες φάσεις και για τις δύο ομάδες και εκεί που όλα έδειχναν πως το 0-2 θα είναι το τελικό σκορ είδαμε από ένα γκολ για κάθε ομάδα.
 Στο 89' ο Σεφκέτ με ωραία ενέργεια από δεξιά πάτησε περιοχή και πλάσαρε ψηλά στην απέναντι γωνία για το 0-3. Στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90+3 μετά από εκτέλεση φάουλ για την ομάδα των Παγουριών οι κόντρες στην περιοχή έφεραν την μπάλα στα πόδια του Κουβαλάκη που σούταρε δυνατά στην γωνιά του Μπουτσαχτσή που δεν μπόρεσε να μπλοκάρει διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Το ρολόι της αναμέτρησης 
4΄ΓΚΟΛ Πάσα του Καμζέλα από δεξιά που βρίσκει τον Κυριακόπουλου έξω από την περιοχή με αυτόν να πλασάρει όμορφα στην γωνία του Μαγδαληνού για το 0-1.

11' Σε εκτέλεση φάουλ του Σαρακατσάνη ο Χριστακάκης έπιασε το σουτ μέσα στην περιοχή με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπουτσαχτσή.

24' Διπλη ευκαιρία με Μπόζη και Κυριακόπουλο η μπάλα κατέληξε κόρνερ

26' Γύρισμα του Μουρατίδη στην περιοχή όπου ανενόχλητος ο Πολυμένωφ δεν μπόρεσε να πιάσει καλά το σουτ.

28' Κούρσα του Πασχάλη από δεξιά κακή εκτέλεση στο τετ α τετ όμως με την μπάλα να φεύγει πολύ άουτ.

32' Εκτέλεση φάουλ του Σαρακατσάνη λίγο έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι της ομάδας της Γρατινής.

35΄ΓΚΟΛ Μπαλιά του Κυριακόπουλου στην πλάτη της άμυνας βρήκε τον Πασχάλη ο οποίος πάσαρε παράλληλα στον Μπόζη που έγραψε το 0-2 προ κενής εστιάς.

60' Χωρίς φάσεις αλλά με σχετικά καλό ρυθμό άρχισε το δεύτερο ημίχρονο.

65' Εκτέλεση φάουλ του Μουζασβίλι λίγο έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

89' ΓΚΟΛ Ο Σεφκέτ Σελήμ πήρε την μπάλα από δεξιά κατάφερε να μπει και στην περιοχή και πλάσαρε όμορφα για το 0-3  

90' Συρτό σουτ του Μπόζη μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

90+3 ΓΚΟΛ Φάουλ για τα Παγούρια με την μπάλα μετά από κόντρες να καταλήγει στον Κουβαλάκη ο οποίος σούταρε δυνατά με τον Μπουτσαχτσή να μην μπορεί να μπλοκάρει γράφοντας το τελικό 1-3

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Αναγέννηση Παγουρίων (Μεχμέτ Μεχμέτ):  Μαγδαληνός, Ασλαμαζίδης, Σιδηρόπουλος(62' Δροσίδης), Πολιτίδης(71' Μπουρλόκας), Χριστακάκης, Κοκολάκης, Πολυμένωφ, Κέφης, Μουρατίδης, Σαρακατσάνης(73' Κουβαλάκης), Μακρής(46' Κουρκούλης)

Δόξα Γρατινής (Μπόζης):  Μπουτσαχτσή, Καμζέλας, Τάτσιος, Μουζασβίλι, Τρέσαλος(38' Κωνσταντής), Κακουλίδης,  Λεγάτος(71' Κακανούδης), Πασχάλης, Σεφκέτ, Κυριακόπουλος(45' Λεοντίου), Μπόζης

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι
κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.