Ηττηθηκε απο τον ανωτερο Μιλωνα η ΑΕ Κομοτηνης

Έδειξε απέναντι σε μία ομάδα Volley League πως η βαθμολογική θέση δεν αντικατοπτρίζει την αξία της

Στην ανωτερότητα του Μίλωνα υποκλίθηκε η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης πέρασε νικηφόρα από την Θράκη παρά την φιλότιμη προσπάθεια των παικτών της Κομοτηνής, που κοίταξαν στα μάτια τους αντιπάλους τους παρότι τους χώριζε μία κατηγορία.

Αυτό που δεν άλλαξε ήταν το γεγονός πως η ΑΕΚ δεν μπόρεσε για άλλη μια φορά να αλλάξει την ψυχολογία, κάθε φορά που οι αθλητές υπόκυπταν σε εύκολα και αβίαστα λάθη, δημιουργώντας ένα εις βάρος τους σερί.

Στο πρώτο σετ οι γηπεδούχοι ήταν κοντά στο σκορ μέχρι τη στιγμή που το 15-17 έγινε 15-20. Στο δεύτερο η ομάδα της Κομοτηνής ήταν ακόμη καλύτερη και με δύο μπλοκ του Κυριακίδη προηγήθηκε με 14-12, ωστόσο ο Μίλων στο 16-14 απάντησε με σερί 0-4 (κυρίως με μπλοκ) για το 16-18, ενώ με νέο σερί από μπλοκ το 17-19 έγινε 17-21. Με άουτ του Σπυριούνη η Κομοτηνή μείωσε σε 22-24, ωστόσο ο Καϊσλάσαλο τελείωσε το σετ.

Στο τρίτο σετ οι «Κιτρινόμαυροι» άντεξαν μέχρι το 10-11 με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στο 11-18 και να παίρνουν τη νίκη με τον Σάκη Ψάρρα να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του.

Πλέον η ΑΕ Κομοτηνής στρέφει την προσοχή της στο δεύτερο γύρο του Δ΄ Ομίλου της Pre League με στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Τα σετ: 16-25, 22-25, 20-25

Διαιτητές: Ιωαννίδης – Μαργαριτίδης

ΜΓΣΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Ηλίας Κρεούζης): Χατζόπουλος, Αραούχο, Σκαραλτίδης, Ναζαρένο, Αρμπυρος, Κυριακίδης / Πετρίδης (λ), Γκόνας, Παπάζογλου.

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ (Σάκης Ψάρρας): Χανδρινός Σ., Μπράιαν, Ούρτσεβιτς, Σπυριούνης, Καϊσλάσαλο, Μπόρις / Βελούδης (λ), Χανδρινός Α., Μούχλιας, Τσαρκάτογλου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.