Ηττα στις λεπτομερειες για τον ΓΑΣ Κομοτηνη

Έχασε στις λεπτομέρειες από τους Μαχητές Πειραματικού Πεύκων

Δείχνοντας βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο, ο ΓΑΣ Κομοτηνή κοίταξε στα μάτια τους Μαχητές Πειραματικού Πεύκων, γνωρίζοντας τελικώς την ήττα με 66-70 αλλά οι αθλητές της ομάδας της Κομοτηνής δέχθηκαν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

Η ομάδα του Τάκη Φωτεινάκη, στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, κυνηγούσε στο σκορ ωστόσο ποτέ δεν τα παράτησε και στο τέλος η επιμονή θα μπορούσε να φέρει τη νίκη.

Στα αξιοσημείωτα συγκαταλέγεται η επιστροφή του αειθαλή Γιώργου Κουτσοβασίλη στα παρκέ, ο οποίος έδωσε αγωνιστική και ψυχολογική ώθηση στην ομάδα του.

Από τον ΓΑΣ 20 είχε ο Ναλμπαντης με 2 τρίποντα, 12 ο Μαλανδρής, 11 οι Ζεκεριέ και Παπανδρεόπουλος, ενω 2 είχε ο Κουτσοβασίλης. Από τα Πεύκα 19 είχε ο Πετρακης, 17 ο Γεωργίου και 14 ο Νώτης. Την επόμενη αγωνιστική ο ΓΑΣ θα ταξιδέψει στην Τούμπα όπου θα αντιμετωπίσει την επίσης ουραγό ΜΕΝΤ που έχει και αυτή μια νίκη, με δυο αγώνες ωστόσο λιγότερους.

Διαιτητές: Ξενικάκης-Σελεβός-Αγραφιώτης Γρ.

Δεκάλεπτα: 14-23, 32-42 (ημίχρονο), 50-61, 66-70 (τελικό).

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Φωτεινάκης): Απαλάι, Παπανδρεόπουλος 11, Ζεκεριέ 11(2), Γκιουτζελίδης 8, Κουτσοβασίλης 2, Ναλμπάντης 20(2), Χαλίλ, Μαλανδρής 12(1), Καδίρ 2.

ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΕΥΚΩΝ (Χατζούλης): Γεωργίου 17(1), Κόκκινος, Παπασάββογλου 5(1), Πετράκης 19(4), Στολτίδης, Νώτης 14(2), Δαρατζής, Βαιντερλής 6, Παπασσάβογλου Α., Κόνσουλας 9, Μπάδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.