Ηττα στις λεπτομερειες για την ψυχωμενη ΑΕ Κομοτηνης

Δεν μπόρεσε να λυγίσει την αντίσταση του δυνατού Άρη

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του αθλήματος, ο Άρης πέρασε νικηφόρα από την Κομοτηνή επικρατώντας της ΑΕΚ με 1-3. Η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση έχοντας «αιχμή» του δόρατος τον Μπρουνέτ και Άλμπο, που σήκωσαν το βάρος της επίθεσης, πήρε τη νίκη απέναντι στην ψυχωμένη και διαβασμένη ΑΕ Κομοτηνής.

Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ στο πρώτο σετ μέχρι το επιθετικό ξέσπασμα του Άρη, που προηγήθηκε με 18-22 φτάνοντας στο 19-25. Στο δεύτερο σετ, οι γηπεδούχοι μετέτρεψαν το 12-16 σε 22-22 με όπλο το σέρβις του Ζαϊμη, κατακτώντας τελικά το σετ με 25-22. Η εικόνα ήταν ίδια και στο τρίτο σετ με τον Άρη να παίρνει κεφάλι στο σκορ με 8-13 αλλά η ΑΕΚ απάντησε, προηγήθηκε με 20-19 αλλά ο Άλμπο ήταν αυτός που «καθάρισε» την μπουγάδα για την ομάδα του διαμορφώνοντας το 22-25.

Το τελευταίο σετ ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς με τον Άρη να φτάνει πρώτος στο match point (22-24), την ΑΕ Κομοτηνής να ισοφαρίζει σε 24-24 αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την ολική ανατροπή χάνοντας τελικά με 24-26.

Η ομάδα του Ηλία Κρεούζη σε γενικές γραμμές έδειξε πολύ βελτιωμένο πρόσωπο ενώ άλλαξε την εικόνα άρδην η παρουσία των Σκαρλατίδη, Πάντσιου.

Αναλυτικά σε λίγο…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.