Ηττα στη Θεσσαλονικη για τη Ροδοπη 87

Απομακρύνεται από την κορυφή η ομάδα της Βίκυς Περιβολοπούλου

Η Ροδόπη 87 μετά την εντός έδρας ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον Βόλο, γνώρισε και στο δεύτερο ντέρμπι κορυφής την ήττα από τους Λέοντες στην Θεσσαλονίκη και έτσι πλέον το όποιο όνειρο ανόδου στην Α’ Εθνική δείχνει να «ξεθωριάζει».

Αντίθετα, οι Λέοντες συνεχίζουν πορεία πρωταθλητισμού αφού πέτυχαν την έκτη τους νίκη σε ισάριθμους αγώνες και μάλιστα με ευρύ σκορ (4-0) απέναντι σε ένα από τα θεωρητικά φαβορί, όπως θεωρούνταν οι Κομοτηναίες. Δυο γκολ σημείωσε η Κρομύδα και από ένα οι Φραγγοπούλου και Κούτρη.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η Ροδόπη87 είχε τις απώλειες των Σακκά και Δήμου λόγω τραυματισμού, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να γίνουν αναγκαστικές αλλαγές και να περάσουν στον αγωνιστικό χώρο πιο νεαρές παίκτριες.

Πλέον οι παίκτριες της Βίκυς Περιβολοπούλου θα κλείσουν την χρονιά με το θρακιώτικο ντέρμπι απέναντι στην Βασίλισσα της Θράκης την Κυριακή στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΣ: Ζαχαρίου, Φραγγοπούλου, Σωτηρίου, Φασούλα, Νταφοπούλου, Σχωρτσιανίτη, Σαββίδου, Μποϊκάνη, Κρομυδά, Κουντούρη, Κούτρη. Αγωνίστηκαν και οι Κορναράκη, Λουπράνη.

ΡΟΔΟΠΗ 87: Κοκκίνη, Σακκά, Ηλιάδη, Δήμου, Ραϊνάκη, Κατσιγιάννη, Μπαμπαλή, Γιαμπούρη, Γαρυφαλλιδου, Πατεράκη, Καλαμπούκα. Αγωνίστηκαν και οι Μπίτσεβα, Γιαννακοπούλου, Γοντζίδου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.