Ηττα παρα την υπερπροσπαθεια για την ΑΕ Κομοτηνης

Ηττήθηκε από τον πρωτοπόρο Άθλο Ορεστιάδας έχοντας δύο πρόσωπα

Η ΑΕ Κομοτηνής, παρουσιάζοντας δύο πρόσωπα, γνώρισε την ήττα από τον Άθλο Ορεστιάδας με 3-1 για την 4η αγωνιστική της Pre League. Η ομάδα του Ηλία Κρεούζη ήταν νευρική και επιπόλαια στα πρώτα δύο σετ,  αφυπνίστηκε στη συνέχεια αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να κάνει την ολική ανατροπή.

Αβίαστα λάθη,  χαμένα σέρβις, κακές υποδοχές και η τρομερή αποτελεσματικότητα του Γκιγιέρμε στην επίθεση συνέθεσαν ένα αρνητικό σκηνικό για την ΑΕ Κομοτηνής στο πρώτο σετ,  το οποίο κατέληξε υπέρ του Άθλου με 25-19.

Η εικόνα δεν άλλαξε και στο δεύτερο σετ με τον Άθλο να υπερτερεί σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού,  φτάνοντας εύκολα στο 25-19.

Στο τρίτο σετ, ο Ηλίας Κρεούζης «ανακάτεψε» την τράπουλα και έβαλε στη θέση του Παπάζογλου τον Κοβάτσεφ. Η ΑΕΚ μπήκε  αποφασισμένη να δείξει την παρουσία της και με όπλο την αποτελεσματικότητα του Ματέους προηγήθηκε με 9-5. Το παιχνίδι είχε άγριο ρυθμό με την ΑΕΚ να παίρνει τελικώς το σετ με 25-22 με εντυπωσιακό μπλοκ στον Γκιγιέρμε.

Ο Άθλος αποφασισμένος να μην παίξει με την φωτιά,  μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με 4-8 και 5-10. Η ΑΕΚ ροκάνισε την διαφορά ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Το τελικό 22-25 διαμορφώθηκε από μπλοκ στον Σούμποτιτς.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.