Ηττα για τη Δοξα εκτος εδρας απεναντι στον Απολλωνα

Απόλλων Καλαμαριάς – Δόξα Προσκυνητών 3-1

Για άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι η Δόξα Προσκυνητών γνώρισε την ήττα αυτή την φορά από τον ιστορικό Απόλλων Καλαμαριάς για την 5η αγωνιστική του Α΄ ομίλου της Γ΄εθνικής.
 
Η ομάδα του Γιάννη Κλειτσιώτη παρουσίασε τα ίδια προβλήματα στα προηγούμενα εκτός έδρας ματς και ήδη στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα ήταν πίσω στο σκορ με 2-0.
Το γκολ της τιμής για την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Θράκης πέτυχε ο  Γιαννακιτσίδης στο 81΄. 

Οι φάσεις του αγώνα 

Στην πρώτη ουσιαστική φάση του παιχνιδιού στο 12΄ο Απόλλων θα ανοίξει το σκορ με πλασέ του Συμελίδη. Τρία λεπτά αργότερα με κεφαλιά ο Κυβελίδης θα διαμορφώσει το 2-0. Οι γηπεδούχοι είχαν άλλες δυο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με σουτ των Βεργώνη και Συμελίδη που δεν είχαν αποτέλεσμα.
 
Στο δεύτερο μέρος στο 56΄ο Απόλλων θα κερδίσει πέναλτι μετά από ανατροπή του Ρόβα εντός περιοχής από τον Ανυφαντάκη. Ο Πόποβιτς εκτέλεσε εύστοχα διαμορφώνοντας το 3-0.
 
Ο ίδιος παίχτης στο 59΄και στο 66΄είχε δύο καλά σουτ με το πρώτο να μπλοκάρει ο Αγγελόπουλος και το δεύτερο να φεύγει άουτ.
 
Η πρώτη αξιοσημείωτη ευκαιρία για τη Δόξα Προσκυνητών παρουσιάζεται στο 72΄ με τον Κλη το σουτ του οποίου έφυγε λίγο άουτ.
 
Στο 77΄οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 4-0 αλλά το δυνατό σουτ του Συμελίδη χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Αγγελόπουλου.
 
Στο 81΄οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν το γκολ της τιμής όταν ο Γιαννακιτσίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Καπία στον τερματοφύλακα του και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ 3-1.
 
Στις καθυστερήσεις ο Απόλλων είχε άλλο ένα δοκάρι σε σουτ του Καλαϊτζίδη. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου Γ΄ εθνικής

 

ΑΟ Καρδίας – Καβάλα 1-1
Νάουσα – ΑΕ Ποντίων 4-0
Δόξα Δράμας – Μακεδονικός Φούφα 4-1
Νέστος Χρυσούπολης – Αλμωπός Αριδαίας 2-1
Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης 0-0
Εορδαϊκός – ΑΠΕ Λαγκαδά 0-2
Απόλλων Καλαμαριάς – Δόξα Προσκυνητών 3-1
Ρεπό: Καμπανιακός

 
 

Η βαθμολογία μετά από 5 αγωνιστικές

 

1 Απόλλων Καλαμαριάς 15
2 Δόξα Δράμας 13
3 ΑΠΕ Λαγκαδά 10
4 Νέστος Χρυσούπολης 9
5 Α.Ο Καβάλας 6
6 Ορφέας Puma Ξάνθης 6
7 Αλμωπός Αριδαίας 5
8 Α.Ο Καρδίας 5
9 ΦΑΣ Νάουσα 5
10 Εορδαϊκός 4
11 Μακεδονικός Φούφα 4
12 Απόλλων Παραλιμνίου 4
13 Δόξα Προσκυνητών 4
14 Καμπανιακός 3
15 ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου 1

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

Απόλλων Καλαμαριάς  (Δ. Καλαϊτζίδης): Μένκα, Αμαραντίδης, Κυβελίδης (27’  Ρόβας), Καπίας, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης, Γεωργιάδης, Βεργώνης, Συμελίδης, Ν’ Λοντουλού (12’ Ταβάρες), Πόποβιτς (82’ Λιόνης).
 
Δόξα Προσκυνητών  (Γ. Κλειτσιώτης): Αγγελόπουλος, Κελεσίδης, Μόσχος, Κίτσος (64’ Σερίφης), Λέφης, Τρίχας, Μουζασβίλι, Δραγανίδης (36’ Ανυφαντάκης), Γιαννακιτσίδης, Κλης, Ιωαννίδης (85’ Θωμάς).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.