Ηθελε αλλα δεν μπορουσε η Δοξα!

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Αετός Ορφανού 0-1 (+Gallery)

Επιστροφή στις ήττες για την Δόξα καθώς την Κυριακή 12/11 γνώρισε την ήττα με 0-1 από τον Αετό Ορφανού στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής κατηγορίας.
 
 Το σύνολο του Ζόραν Στοΐνοβιτς για άλλη μια αγωνιστική δέχθηκε γκολ από στημένη φάση(κόρνερ) φανερώνοντας πλέον ξεκάθαρα την αδυναμία της ομάδας πάνω σε αυτό το κομμάτι και δεν κατάφερε σε κανένα σχεδόν κομμάτι του παιχνιδιού να δείξει την αγωνιστική της υπεροχή απέναντι στην ομάδα του Αετού.
Αξιοσημείωτος είναι ο τραυματισμός του Χρήστου Κόσιη  ( αντικαταστάθηκε στο 7ο μόλις λεπτό από τον Μουρατίδη) με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση πρώτου βαθμού.

Αρκετά είναι τα παράπονα από τους γηπεδούχους για την διαιτησία που διαμαρτύρονται κυρίως για την φάση του 43΄καθώς ισχυρίζονται πως έγινε πέναλτι σε ανατροπή επάνω στον Χατζήπαπα.
 
Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον τραγικό  θάνατο του διαιτητή Αντώνη Κορέτση, του Λαρισαίου διαιτητή που άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη.
Παρά τον αρκετά καλό καιρό που υπήρχε το μεσημέρι της Κυριακής  στο Δ.Α.Κ. Κομοτηνής βρέθηκε λίγο κόσμος να παρακολουθήσει το παιχνίδι, περίπου 150 φίλαθλοι.

Το ρολόι της αναμέτρησης :

5' Ωραία μπαλιά του  Ελέζυ στον Δουμάνη ο οποίος εντός της περιοχής από πλάγια θέση θα σουτάρει όμως θα αποκρούσει με τα πόδια ο Συνοδινός σε κόρνερ.

6'ΓΚΟΛ. Στο κόρνερ που εκτελέστηκε από τον Δουμάνη ο Δούμπλατζης από το σημείο του πέναλτι έπιασε την κεφαλιά και εκμεταλλευόμενος την λανθασμένη έξοδο του Συνοδινού έγραψε το 0-1.

7' Αναγκαστική αλλαγή για την Δόξα με τον Μουρατίδη να παίρνει τη θέση του Κόσιη.

10' Σέντρα του Γάιδα από τα δεξιά με τον Πανουργιά λίγο έξω από την περιοχή να κάνει ένα πολύ εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι με τον Τοπαλίδη να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ.

19' Δυνατό σουτ του Μαυράκη έξω από την περιοχή με τον Τοπαλίδη να κάνει εκπληκτική επέμβαση και να διώχνει σε κόρνερ.

37' Ο Αποστολίδης “πιάνει” ψηλοκρεμαστό σουτ αναγκάζοντας τον Συνοδινό να διώξει με δυσκολία σε κόρνερ.

43' Ο Χατζήπαππα μπαίνει από τα δεξιά στην περιοχή με τον Καραγιαννίδη να τον ανατρέπει με τον διαιτητή όμως να δείχνει “παίζεται”.

49' Σέντρα του Τζαμπέγια από τα αριστερά με αποδέκτη τον Αποστολίδη που με γυριστό σουτ θα στείλει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Συνοδινού.

77' Όμορφη ατομική προσπάθεια του Δουμάνη που θα προσπεράσει δύο παίχτες θα βρεθεί απέναντι από τον Συνοδινό με το πλασέ του όμως να περνάει ελάχιστα άουτ.

90' Μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα όταν έπειτα από κόρνερ του Μαυράκη ο Λεφής πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να καταλήγει στον Γάιδα που με αδύναμο πλασέ έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του  Τοπαλίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου(Ζόραν Στοϊνοβιτς): Συνοδινός, Χατζήπαππα, Πλαστάρας(46' Παρασκευόπουλος), Μίλλερ, Λεφής, Γάιδας, Κόσιης(7' Μουρατίδης), Ανυφαντάκης, Μαυράκης,  Κρασσώνης, Πανουργιάς(69'Παγώνης).

Αετός Ορφανού(Σύτσας Δημήτρης): Τοπαλίδης, Ράνος(46' Παυλίδης), Καλατζής, Κωνσταντινίδης, Μαυρομάτης, Καραγιαννίδης, Ελέζυ, Τζαμπέγια, Δούμπλατζης(67' Τζαμπέγια Γ.), Δουμάνης(86' Σαββατιανός), Αποστολίδης.

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι
κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.