Ισοπαλο το ντερμπι στις Σαπες!

Ελπίδα Σαπών - Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 1-1 (+Gallery)

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Θράκης, Ελπίδα Σαπών και Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου αναδείχθηκαν ισόπαλοι  1-1 με τους 30 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο δημοτικό γήπεδο Σαπών να γίνονται μάρτυρες ενός μέτριου ποιοτικά αγώνα.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα όμως η έλλειψη καθαρού μυαλού, ο κακός αγωνιστικός χώρος και φυσικά η ποιότητα των φιλοξενούμενων στέρησαν τη νίκη από το σύνολο του κ.Χαριτόπουλου.

Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον χώρο του κέντρου και περιόρισαν σε σημαντικό βαθμό τα ατού του Μέγα, που έδειχνε εγκλωβισμένος και υστερούσε σε μεγάλο βαθμό δημιουργικά.
Η κορυφαία στιγμή για τις Σάπες ήρθε στο 38ο λεπτό με τον Πάλη να χάνει τετ α τετ στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Παπουτσίδη.Στην ευκαιρία του Πάλη “απάντησε” ο Παπαρούνας που στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έχασε μεγάλη ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του στέλνοντας την μπάλα, από το ύψος της μικρής περιοχής, ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να αφυπνίζονται και είχαν καλή στιγμή στο 47' με τον Ρομπέρ που έπειτα από σέντρα του Κλη “έπιασε” δυνατό γυριστό στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Ό,τι δεν πέτυχε η Ελπίδα στο πρώτο ημίχρονο, το πέτυχε στο 57' με τον Καρατονούτο που μετά από σέντρα του Πάλη έκανε το 1-0 σκορπώντας τον ενθουσιασμό στις κερκίδες του δημοτικού γηπέδου Σαπών.

Η χαρά του γκολ όμως δεν κράτησε πολύ καθώς τρία λεπτά αργότερα ο Ρομπέρ πήρε ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Παπαρούνα από τα δεξιά και ισοφάρησε σε 1-1.
Στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης η Ελπίδα έχασε τρομερή ευκαιρία για να μπεί ξανά μπροστά στο σκορ με τον Λιάρο να κάνει δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να κοντράρει και να χτυπάει στο δοκάρι του Παπουτσίδη για να απομακρύνουν στην συνέχεια οι αμυντικοί του Ιάσμου.
Προς το τέλος του παιχνιδιού υπήρχαν πολλά νεύρα εκατέρωθεν με τον διαιτητή Κουμπαράκη ορθά να δείχνει δύο κόκκινες, μία σε κάθε πλευρά( 88' Βιόπουλος, 90' Ρούφος).

Το ρολόι της αναμέτρησης:
9' Εκτέλεση φάουλ του Σωμαράκη με τον Α.Καραθανάση να παίρνει την κεφαλιά όμως τον Παπουτσίδη να μπλοκάρει εύκολα.
18' Ωραία συνεργασία του Πάλη με τον Καραθανάση και τον πρώτο να μπαίνει στην περιοχή αλλά το ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.
31' Εκτέλεση κόρνερ του Νεαζή Αλή στο δεύτερο δοκάρι με τον Ε.Καραθανάση να “πιάνει” καρφωτή κεφαλιά και αυτή να περνάει ελάχιστα άουτ.
38' Τετ α τετ του Πάλη με τον επιθετικό της Ελπίδας να στέλνει την μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ποιμενίδη.
45' Από τα αριστερά ο Γιαννακιτσίδης “σπάει” στον Παπαρούνα με το πλασέ του να περνάει ελάχιστα άουτ.
47' Σέντρα του Κλή από τα δεξιά με τον Ρομπέρ να επιχειρεί δυνατό γυριστό σουτ όμως την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ποιμενίδη.
57' ΓΚΟΛ.Σέντρα του Πάλη με αποδέκτη τον Καρατονούτο που ανενόχλητος θα ανοίξει το σκορ για την ομάδα του(1-0).
60' ΓΚΟΛ.Σέντρα του Παπαρούνα από τα δεξιά με τον Ρομπέρ να παίρνει την κεφαλιά και να ισοφαρίζει σε 1-1 στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Παπουτσίδη.
80'  Σέντρα του Πάλη από τα αριστερά με τον Λιάρο να επιχειρεί δυνατό σουτ που θα κοντράρει σε πόδι αμυντικού και θα καταλήξει στο δοκάρι.
90+3' ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ελπίδα Σαπών(Βασίλης Χαριτόπουλος): Ποιμενίδης, Σωμαράκης, Πασσά, Ρούφος, Καραθανάσης Α., Κασιώτης, Νεαζή, Καροτενούτο, Πάλη, Καραθανάσης Ε.(66' Ερκάν), Κουδούνης.
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου(Ανέστης Σπυριάδης): Παπουτσίδης, Αμοιρόπουλος(69' Χισήμ Χασάν), Βιόπουλος, Χουσείν, Λειβαδιώτης, Κλής, Παπαρούνας(75' Καραπάτσιος), Ρομπέρ, Γιαννακιτσίδης, Αντωνιάδης, Χουσείν Χ.(84' Μυλωνάς).

Για να δείτε τα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.