«Ιντριγκες» μεταξυ ΓΑΣ και ΑΕΚ (;)

Με «μήλον της έριδος» τον έφηβο αθλητή της ΑΕΚ, Θανάση Μπορμπίδη

Μπορεί οι δύο ομάδες της πόλης πριν περίπου ένα μήνα να συζητούσαν την ένωση τους «εις σάρκαν μίαν» όμως όπως αφήνεται να εννοηθεί από τις δύο ανακοινώσεις (μία για κάθε ομάδα) που είδαν το φως της δημοσιότητας την Κυριακή και τη Δευτέρα αντίστοιχα, υπάρχουν «διαφορές» ανάμεσα τους. Ο λόγος για τα μπασκετικά τμήματα του ΓΑΣ και της ΑΕΚ και των ανακοινώσεων που αντήλλαξαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με το «ναυάγιο» της πρότασης δανεισμού του έφηβου αθλητή της ΑΕΚ, Θανάση Μπορμπίδη, που υπέβαλε ο ΓΑΣ Κομοτηνή.
 
«Η διοίκηση της ομάδας μας, έκανε πρόταση στο φίλο σωματείο της ΑΕΚ για τον δανεισμό ενός χρόνου του έφηβου Θανάση Μπορμπίδη. Μετά την έλευση (από τον Αίαντα) του Παναγιώτη Σαββίδη, θα ήταν ευκαιρία για την πόλη μας να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό εφηβικό στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Δυστυχώς όμως υπήρξε η αρνητική απάντηση από τους διοικούντες της ΑΕΚ» ανέφερε ο ΓΑΣ στην ανακοίνωσή του, που δημοσιεύθηκε την Κυριακή και προκάλεσε την αντίδραση της ΑΕΚ. 

Απαντώντας στην παραπάνω ανακοίνωση, η ΑΕΚ εξέδωσε τη Δευτέρα ανακοίνωση σε αυστηρό τόνο, στην οποία σημειώνει: 

«Για την αποφυγή δημιουργίας εντυπώσεων και για την αποκατάσταση της αλήθειας, χωρίς φυσικά να επιθυμούμε να μπούμε σε δημόσια αντιπαράθεση με το φίλο σωματείο της πόλης Γ.Α.Σ, αλλά κυρίως για να διασφαλίσουμε την αλήθεια, θέλουμε να τονίσουμε πως όλοι οφείλουμε να είμαστε πιο προσεχτικοί όταν αναφερόμαστε για ανήλικους αθλητές.
 
Η επίσημη πρόταση, στην οποία αναφέρεται η ανακοίνωση του ΓΑΣ, ήταν ένα τηλεφώνημα στο οποίο, αφού βγήκε το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι δεν θα κατεβάσουμε εφηβικό στο πρωτάθλημα (!!) μας ζητήθηκε να δώσουμε με υποσχετική τον αθλητή Θανάση Μπορμπίδη. Αφενός εφηβικό τμήμα θα κατέβει κανονικά καθώς πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν και οι προπονητές των μικρών ηλικιακά τμημάτων και αφετέρου στις 29 του Αυγούστου ο συγκεκριμένος αθλητής θα είναι στην πρώτη προπόνηση του ανδρικού μας τμήματος. Τέλος επιθυμία του αθλητή είναι η παραμονή στην οικογένεια μας , καθώς εκτός από το πρόγραμμα βελτίωσης που έχει ετοιμάσει το προπονητικό επιτελείο, για τον ίδιο ο σύλλογος αποτελεί δεύτερη οικογένεια του.
 
Συνοψίζοντας, για το ποιοι είμαστε και το τι στοχεύουμε για το μπάσκετ, το γνωρίζουν καλά από το βορειότερο κομμάτι της χώρας μέχρι το νοτιότερο, για αυτό όσοι προσπαθούν να πλήξουν την υπόληψη μας ξέρουν καλά ότι πέφτουν σε τοίχο και αυτά γυρνάνε εις βάρος τους.
 
Καλό καλοκαίρι και μακριά από ίντριγκες…»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.