Η συνεντευξη τυπου πριν τον τελικο του κυπελλου ΕΠΣ Θρακης

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Κομοτηνής

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής η συνέντευξη τύπου ενόψει του τελικού του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα σε Πανθρακικό και Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 17:00 στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Το σημαντικότερο είναι πως τα έσοδα από τις εισπράξεις του τελικού θα δοθούν στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Κομοτηνής, οπότε είναι σημαντικό όλη η αθλητική κοινότητα να βρεθεί στο ΔΑΚ και να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης κ. Μάνος Γαβριηλίδης, συνεχάρη τις δύο ομάδες για την πρόκριση τους στον τελικό και ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια! Από πλευράς Πανθρακικού, στο ίδιο μοτίβο κινήθηκαν οι δηλώσεις των εκπροσώπων του, Χαράλαμπου Σακάρη (πρόεδρος), Γιώργου Μαραντά (προπονητής) και Γιάννη Πεχλιβανόπουλου (αρχηγός) ενώ από πλευράς Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου μίλησαν οι Δημήτρης Μουντούνης (εκπρόσωπος), Σπύρος Κουτσογιάννης (προπονητής) και Χρήστος Κούτας (αρχηγός).

Η πιο ωραία στιγμή ήταν όταν ανέβηκαν στο πάνελ εκπρόσωποι του θεραπευτηρίου με την Διευθύντρια του Παραρτήματος κυρία Ιωάννα Καλαμαρά να εκφράζει τις ευχαριστίες της για αυτήν την ενέργεια. «Το παράρτημα βρίσκεται στο 15ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Κομοτηνής – Ξάνθης, περιθάλπουμε 34 παιδιά και η ενέργεια αυτή μας συγκίνησε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.