Η συγκινητικη αναρτηση του Δημητρη Κιοσσε

Δικαίωση για έναν εργάτη του αθλήματος

Ο Δημήτρης Κιοσσές αποτελεί μία σημαντική φυσιογνωμία για το βόλεϊ της Κομοτηνής καθώς έχει συνδέσει το όνομα του με την Αθλητική Ένωση Κομοτηνής.

Ο έμπειρος τεχνικός φέτος είδε τους κόπους του να αποδίδουν καρπούς και να γεύεται το νέκταρ του πρωταθλήματος. Ο ίδιος ένα 24ωρο μετά τη μεγάλη επιτυχία και τον κερδισμένο τελικό κόντρα στις Αμαζόνες επέλεξε να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση του τεχνικού της ΑΕ Κομοτηνής

«Μετά από είκοσι τέσσερις ώρες…. έτσι για να πέσουν λίγο οι παλμοί…. θα ήθελα να πω πόσο περήφανος νιώθω για αυτά τα παιδιά. Πολλά μπράβο κ πολλά ευχαριστώ για την προσπάθεια κ την υπομονή τους όχι μόνο στους αγώνες αλλά κ στις ώρες των προπονήσεων. Να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας (αυτούς που βρίσκονται στις φόρμες,στις μπλούζες κ στα μπουφάν)…. η βοήθεια αυτών των φίλων ήταν πολύ μεγάλη. Πολλά μπράβο κ στα κορίτσια του φίλου Μάκη που ….φέτος κάνουν μεγάλα πράγματα. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους (και των δύο ομάδων) …..που γνωρίζουν volley, εκτιμούν κ χειροκροτούν τις προσπάθειες των παιδιών…..»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.