Η στεψη και η φιεστα του πρωταθλητη ΠΑΟΚ Κοσμιου!

Ο ΠΑΟΚ γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣ Θράκης για τη σεζόν 2017-2018
Η Τετάρτη (30/5) ήταν ημέρα γιορτής για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Μετά την ολοκλήρωση της φιλικής αναμέτρησης με την Δόξα Σώστη θα σήκωνε την κούπα του πρωταθλητή για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Από νωρίς το κλίμα ήταν γιορτινό με όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ να ζει ωραίες στιγμές που είχε χρόνια να ζήσει.
 
Για την ιστορία το αποτέλεσμα του φιλικού αγώνα ήταν 5-1 με γκολ των: Αραμπατζή(30'), Ρούντος(48'), Ρουμπιές(56'), Νάνος(58' και 65'), ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε σε 2-1 στο 55' ο Βουλγαρίδης.
 
Μετά την λήξη της αναμέτρησης όλοι οι παίχτες του Κοσμίου πανηγύριζαν σαν μικρά παιδιά την κατάκτηση του τίτλου και μάλιστα να ανάβουν και δύο πυρσούς κάνοντας το κλίμα ακόμη πιο πανηγυρικό.
 
Ο αρχηγός των “απρόμαυρων”, Γιάννης Γιαπρακτσής, την στιγμή που παρέλαβε το τρόπαιο, σε μια ιπποτική κίνηση, κάλεσε μαζί του τους επίσης “παλιούς” στην ομάδα Χρήστο Βοργιατζίδη και τον Μιχάλη Αραμπατζή σηκώνοντας και οι τρείς μαζί την κούπα του πρωταθλητή.
 
Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης κ. Μάνος Γαβριηλίδης ενώ παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Κοτζαμάνης και τα μέλη της ένωσης Παναγιώτης Τσίτσιος, Παναγιώτης Τσολάκης και Αναστάσιος Αλεξίου.
 
Τον Δήμο Κομοτηνής εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος κ. Μουρτίδης και η επικεφαλής  της Μείζονος Αντιπολίτευσης κα Φελίνα Καζάκου.
 
Το παρών έδωσε και η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κα Βούλα Ελευθεριάδου. 
Η διοίκηση του ΠΑΟΚ παρέθεσε γεύμα στους παίχτες, τα ΜΜΕ και σε όλους τους προσκεκλημένους με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και τον Σάββα Αιβάζη να λέει συνεχώς πως το τρόπαιο ανήκει στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι έκαναν μεγαλειώδη προσπάθεια για την κατάκτηση του.
 
Κατά την διάρκεια του γεύματος που ακολούθησε παρευρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης  κ. Νίκος Τσαλικίδης ο οποίος συνεχάρη παίχτες και  παράγοντες της ομάδας του Κοσμίου ενώ μαζί με τον πρόεδρος της ομάδας του ΠΑΟΚ κ. Πίτατζη έκαναν μια βόλτα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και συζήτησαν σε θερμό κλίμα.
Πλέον στόχος για τους ανθρώπους του Κοσμίου είναι ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς, εκεί όπου οι απαιτήσεις θα είναι υψηλότερες μιας και η Γ' εθνική είναι…άλλη κατηγορία

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.