Η ρετρο φωτογραφια του Πανθρακικου στη μνημη του Γιωργου Μαρινακη

Ο εκλιπών φόρεσε την φανέλα του Πανθρακικού και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό της ομάδας

Την απώλεια του Γιώργου Μαρινάκη θρηνεί και ο Πανθρακικός, καθώς ο εκλιπών είχε φορέσει την φανέλα της ομάδας της Κομοτηνής αλλά είχε βοηθήσει με τις γνώσεις και την εμπειρία του και στην πορεία ανόδου από τα τοπικά προς τα μεγάλα σαλόνια.

«Σύσσωμη η οικογένεια του Πανθρακικού εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του Γιώργου Μαρινάκη. Μία εμβληματική φυσιογνωμία για το ποδόσφαιρο της Θράκης, ο οποίος τίμησε τα χρώματα της ομάδας μας ενώ συνέχισε την προσφορά του μέσα από την διεύθυνση ακαδημιών με τελευταίο σταθμό τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει… Καλό ταξίδι!», ανέφερε το αρχικό μήνυμα της ομάδας.

Ακολούθησε άλλο συνοδευόμενο από την ανωτέρω φωτογραφία, το οποίο έχει ως εξής: «Καλό ταξίδι Γιώργο… Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του Γιώργου Μαρινάκη, παραθέτουμε την φωτογραφία από την σεζόν 1992/93. Στην ομάδα εκείνης της σεζόν αγωνίστηκαν οι Σκουλής, Παναγόπουλος, Δημητριάδης, Ξενοδοχίδης, Μπανιώτης, Ορτακτσίδης.Καθισμένοι είναι Αϊβάζης, Μαρινάκης, Πουρλιάκας, Τσολάκης και Μεμέτ. Είναι βαρύ το πένθος και μεγάλο το κενό που αφήνει ο Γιώργος…».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.