Η μαχη της εξαδας καλα κρατει

19η Αγωνιστική Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης

Με την 19η αγωνιστική συνεχίζεται το Σάββατο το πρωτάθλημα της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης που περιλαμβάνει αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.
 
Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου, που την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, αγωνίζεται εντός έδρας με την Δόξα Γρατινής. Αναμφισβήτητα αναμένεται να γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, καθώς  και οι δυο ομάδες «καίγονται»  για τους τρείς βαθμούς. Ο μεν ΠΑΟΚ Κοσμίου για να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η δε  Δόξα Γρατινής που αγνοεί εδώ και τρείς αγωνιστικές  την νίκη προέρχεται από ήττα εντός έδρας  από το Νέο Σιδηροχώρι με 0-1 και θέλει οπωσδήποτε τους βαθμούς καθώς σε περίπτωση που ηττηθεί και ο Σπάρτακος κερδίσει τον Ορφέα Ξυλαγανής τότε η μεταξύ τους διαφορά θα μειωθεί στους 2 βαθμούς και έτσι θα μπει σε περιπέτειες σε ό,τι αφορά την  κατάκτηση της  έκτης θέσης που οδηγεί στα Play Off.
 
Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, που το προηγούμενο Σάββατο έχασε βαθμούς στο γήπεδό του, φέρνοντας ισοπαλία με τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, που τον έριξε από την κορυφή, θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Αστέρα Αιγείρου που την προηγούμενη αγωνιστική είχε ρεπό. Το ζητούμενο για την ομάδα του Σάββα Αϊβάζη είναι και μόνο η νίκη καθώς άλλη απώλεια βαθμών θα τον φέρει αρκετά πίσω στην κατάκτηση της πρώτης θέσης.
 
Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο Νέο Σιδηροχώρι, όπου η γηπεδούχος  και τρίτη της βαθμολογίας Δόξα θα αντιμετωπίσει την τέταρτη Ελπίδα Σαπών  σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο, καθώς πρόκειται για δύο πολύ  ποιοτικές ομάδες. Τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο βαθμοί και για αυτό το παιχνίδι έχουν έναν και μόνο στόχο, την νίκη που θα της διατηρήσει σε τροχιά κορυφής. Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου προέρχεται από σημαντικό διπλό εκτός έδρας με τη Δόξα Γρατινής, ενώ η Ελπίδα Σαπών παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στο γήπεδο της με τον Ορφέα Ξυλαγανής.
 
Άλλο ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί στους Αγίους Θεοδώρους όπου ο Σπάρτακος θα αγωνιστεί κόντρα στον Ορφέα Ξυλαγανής. Οι γηπεδούχοι που την προηγούμενη αγωνιστική έκαναν την έκπληξη, φέρνοντας ισοπαλία  μέσα στον Ίασμο, παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και με ανεβασμένη ψυχολογία θα τα δώσουν όλα για όλα για την νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για είσοδο στην εξάδα, ενώ ταυτόχρονα εύχονται σε γκέλα της Γρατινής καθώς σε περίπτωση νίκης τους θα την φτάσουν στους 2 βαθμούς. Στο στρατόπεδο του Ορφέα επίσης στόχος είναι η νίκη καθώς εάν επιτευχθεί σχεδόν σίγουρα κλειδώνουν την είσοδο στην εξάδα και τα Play Off.
 
Στο γήπεδο του Σώστη θα αγωνιστούν η γηπεδούχος Δόξα με τον Ορφέα Στρύμης. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 9η θέση με 14 βαθμούς και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
 
Τέλος ο Ηρακλής Σαπών θα πάρει εύκολα και ξεκούραστα το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο του, καθώς παίζει  με την Ένωση Ασωμάτων που αποχώρησε από το πρωτάθλημα. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 19ης αγωνιστικής 

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων  – Ορφέας Ξυλαγανής: Ρόιδος, Χαρίτσης, Τσιαβδαρίδης
Αστέρας Αιγείρου   – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου: Δρακίδης, Καρακασίδης, Μπαλάφας
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου  – Ελπίδα Σαπών: Κουμπαράκης, Γιασάρης, Δανδανίδης
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Δόξα Γρατινής: Χούσκογλου, Δημητριάδης, Μωραΐτης
Δόξα Σώστη  – Ορφέας Στρύμης – Κακουλίδης, Κοτσαρίδης, Ζηλούδης
Ηρακλής Σαπών  – Ένωση Ασωμάτων: 3-0 (α.α.)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.