Η «μαχη» της εξαδας καλα κρατει

18η Αγωνιστική Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης

Αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης που θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο.

Ο πρωτοπόρος Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου ξεκούραστος μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής θα υποδεχτεί τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων με μοναδικό σκοπό τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Από την άλλη και ο Σπάρτακος καίγεται για το θετικό αποτέλεσμα καθώς μετά την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από την Ελπίδα Σαπών έχει μείνει αρκετά πίσω στη διεκδίκηση της έκτης θέσης που οδηγεί στα Play Off.
 
Ο δεύτερος στη βαθμολογία ΠΑΟΚ Κοσμίου δοκιμάζεται εκτός έδρας με τη Δόξα Σώστη. Μπορεί η ομάδα του Κοσμίου  να διέσυρε το προηγούμενο Σάββατο τον Ηρακλή Σαπών με 1-7, ωστόσο η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου δεν ήταν καθόλου καλή. Από την άλλη η Δόξα Σώστη αγνοεί τη νίκη 5 αγωνιστικές, ωστόσο  παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους και σίγουρα το έργο της ομάδας του Γίωργου Δίγκα δεν θα είναι εύκολο.
 
Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να γίνει στις Σάπες όπου  θα αναμετρηθούν η γηπεδούχος Ελπίδα με τον Ορφέα Ξυλαγανής. Η Ελπίδα την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων  καρδιοχτύπησε καθώς πήρε τη νίκη στο 90΄με τέρμα του Καραμπάτσιου και απέναντι στην Ξυλαγανή έχει άλλη  μια δύσκολη αποστολή που πρέπει να την φέρει εις πέρας για να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Από την άλλη η ομάδα της Ξυλαγανής το προηγούμενο Σάββατο έχασε την ευκαιρία απέναντι στη Γρατινή να εξασφαλίσει την είσοδο στη εξάδα και θέλει οπωσδήποτε σε αυτό το παιχνίδι το θετικό αποτέλεσμα.
 
Άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι αυτής της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Κάλχα  όπου η τυπικά γηπεδούχος Δόξα Γρατινής  θα αναμετρηθεί με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Η ομάδα του Τάσου Μπόζη που την προηγούμενη αγωνιστική απέσπασε ισοπαλία στην Ξυλαγανή 2-2 θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την είσοδο στην εξάδα. Τον ίδιο στόχο έχει και οι φιλοξενούμενη ομάδα του Νέου Σιδηροχωρίου στην προσπάθεια της παραμείνει κοντά στις ομάδες που προπορεύονται.
 
Στο γήπεδο της Στρύμης θα αναμετρηθούν οι δύο τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα ο Ορφέας Στρύμης και ο Ηρακλής Σαπών που θα προσπαθήσει να σε αυτό το παιχνίδι να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα.
 
Ο Αστέρας Αιγείρου είναι η ομάδα που αυτήν την αγωνιστική παίρνει εύκολα τρείς βαθμούς λόγω της αποχώρησης από το πρωτάθλημα της Ένωσης Ασωμάτων. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής 

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου  – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων: Κουμπαράκης, Δημητριάδης, Δανδανίδης
Ελπίδα Σαπών – Ορφέας Ξυλαγανής: Παπαγεωργίου, Γκιόσης, Καραγιάννης
Δόξα Γρατινής  – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου: Δρακίδης, Τζιώτζιος, Κοτσαρίδης
Ορφέας Στρύμης  – Ηρακλής Σαπών: Ρόιδος, Γιασάρης, Τανανάκη
Δόξα Σώστη  – ΠΑΟΚ Κοσμίου: Κιγιτζή, Χαρίτσης, Καρακασίδης
Ένωση Ασωμάτων – Αστέρας Αιγείρου: 0-3 (α.α.)
 
Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 15:00 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.