Η Κυριακη Πασχαλιδου του Γιν Γιανγκ στο ΔΣ της Ελληνικης Ομοσπονδιας Παγκρατιου Αθληματος

Η γραμματέας του Α.Σ. Γιν Γιανγκ κ. Κυριακή Πασχαλίδου εισέρχεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Π.Α., σηματοδοτώντας την ενεργό συμμετοχή της περιφέρειας στις διεργασίες λήψης αποφάσεων της Ομοσπονδίας.
 
Σχολιάζοντας της εκλογή της στο Δ.Σ. της Ε.Ο.Π.Α., η κ. Πασχαλίδου επεσήμανε ότι «Το Παγκράτιο έχει την ανάγκη όλων όσων το αγαπούν και προσπαθούν με κάθε θεμιτό τρόπο, να ξαναβρεί την αίγλη και την λάμψη του. Είναι τιμή μου και μεγάλη ευθύνη να συμμετέχω στο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Παγκρατίου. Ευχαριστώ τα μέλη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και δεσμεύομαι να συνδράμω στην διάδοση και προαγωγή του Παγκρατίου αθλήματος, της μήτρας όλων των πολεμικών τεχνών και εν γένει του αθλητισμού και της ανάπτυξη του Ολυμπιακού πνεύματος.»
 
Σχετικά με την Ε.Ο.Π.Α.
 
Η Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος (Ε.Ο.Π.Α.) ιδρύθηκε το 1995 με σκοπό την καλλιέργεια, διάδοση, προαγωγή και οργάνωση του Παγκρατίου αθλήματος. Έκτοτε διοργανώνει τοπικά, πανελλήνια αλλά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Απώτερος σκοπός των δράσεων είναι η επαναφορά του Παγκρατίου στα Ολυμπιακά αθλήματα. Η Ομοσπονδία εκπροσωπεί το άθλημα διεθνώς, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος καθώς και της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Δ.Ο.Ε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.