Η Κομοτηνη ενωμενη μπορει πολλα!

Ο εθελοντισμός και η ομαδική δουλειά έδειξαν το μυστικό της επιτυχίας

Το 10ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων πέρασε στην ιστορία με όλους τους συμμετέχοντες να βγάζουν το καπέλο στους διοργανωτές καθώς όλα ήταν στην εντέλεια, δηλώνοντας πως θα πουν τα καλύτερα στις ιδιαίτερες τους πατρίδες για την Κομοτηνή και τη Θρακιώτικη φιλοξενία!

Μία ομάδα ανθρώπων, γύρω από τον Δημήτρη Σερετίδη, που είναι ο πρόεδρος του ΣΒΕΚΚΟ και ψυχή της διοργάνωσης, κατάφεραν έχοντας ξεκάθαρους ρόλους και υποχρεώσεις να βγάλουν εις πέρας ότι τους ζητήθηκε εντάσσοντας καινοτομίες στη διοργάνωση, όπως η Τελετή Έναρξης και το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού.

Άνθρωποι που για αρκετές μέρες στέρησαν χρόνο από την οικογένεια τους, τις δουλειές τους, τα χόμπι τους και την ξεκούραση τους, έτρεξαν ανιδιοτελώς για το μπάσκετ που αγαπάνε αλλά και για την πόλη που ζουν και έχουν αφιερώσει τη ζωή τους και την οικογένειά τους.

Το αποτέλεσμα σίγουρα τους δικαίωσε… Μακάρι αυτό να γίνει η απαρχή να καταλάβουμε όλοι σε αυτήν την πόλη πως μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πράγματα και όχι κοιτώντας ο ένας να «σκάψει» το λάκκο του άλλου.

Συγχαρητήρια κυρίες και κύριοι, ήσασταν υπέροχοι!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.