Η ισχυς εν τη ενωσει: Προβαλλουν το «εμεις» ΓΑΣ, ΑΕΚ και Αιας Κομοτηνης

Με στόχο να φτιάξουν ένα καλύτερο «αύριο» και να κάνουν την Κομοτηνή «μπασκετούπολη»

Οι τοπικοί σύλλογοι της Κομοτηνής αποδεικνύουν έμπρακτα τη διάθεση συνεργασίας που δείχνουν, με στόχο την ανάδειξη της πόλης σε «μπασκετούπολη» θέλοντας παράλληλα να βάλουν τις βάσεις για μία καλύτερη ημέρα στην μετά-κορωνοϊού εποχή.

Όπως αναφέρει η παρακάτω ανακοίνωση, στα σχέδια του προέδρου του ΓΑΣ Κομοτηνή Γιάννη Πεταλωτή, συνεχίζει να είναι η ανάπτυξη ακόμα μεγαλύτερης συνεργασίας με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης αλλά και η συμμετοχή άλλων ομάδων της Θράκης στο εγχείρημα. Σίγουρα πρόκειται για μία εξαιρετική κίνηση που δείχνει πως έχει ωριμάσει μία κατάσταση συνεργασίας, κάτι που μόνο κέρδη μπορεί να αποφέρει στην πόλη και τον αθλητισμό της.

«Ενωμένοι κλείνουμε το μάτι στο μέλλον!

Με ενθουσιασμό και εμπιστοσύνη στις προθέσεις μας για την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους, οι διοικητικοί ηγέτες των άλλων τοπικών σωματείων κ. Τάσος Πετρίδης (ΑΕ Κομοτηνής) και κ. Σπύρος Στασιάδης (Αίαντας) επικρότησαν και αποδέχτηκαν την πρόταση του προέδρου μας κ. Γιάννη Πεταλωτή για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα!

ΓΑΣ, ΑΕΚ και ΑΙΑΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ανταλλάσουν τεχνογνωσία και εμπειρία, με στόχο την ανάδειξη της Κομοτηνής σε μπασκετούπολη, συνεχίζοντας δυναμικά μία παράδοση δεκαετιών, εμπνευσμένοι από το “χτες” φτιάχνοντας ένα καλύτερο “αύριο” για τη νέα γενιά της Ροδόπης.

Οι τοπικοί σύλλογοι είναι “επένδυση” για την Κομοτηνή και το αποδεικνύουν έμπρακτα με τη διάθεση συνεργασίας που δείχνουν. Όσοι αντιλαμβάνονται τα οφέλη του ερασιτεχνικού αθλητισμού για την τοπική κοινωνία, καλούνται να στηρίξουν την κοινή μας προσπάθεια για να επιστρέψουμε δυνατοί μετά από αυτήν την μεγάλη περιπέτεια που περνάμε εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο!

Στα σχέδια του προέδρου μας κ. Πεταλωτή συνεχίζει να είναι η ανάπτυξη ακόμα μεγαλύτερης συνεργασίας με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης αλλά και και η συμμετοχή άλλων ομάδων της Θράκης στο εγχείρημα μας.

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή με πλούσια ιστορία και αδιάλειπτη παρουσία στις εθνικές κατηγορίες τα τελευταία 40 χρόνια, κοιτά ακόμη ψηλότερα και θέτει ψηλά τον πήχη! Στόχος μας, η ανάδειξη της Κομοτηνής σε σημείο αναφοράς όσο αφορά το μπάσκετ και μάλιστα με Θρακιώτες αθλητές! Για τα καλύτερα που θα έρθουν αν μας βρούνε ενωμένους και συσπειρωμένους…»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.