Η ιπποτικη κινηση του Βασιλη Χαριτοπουλου και η αναγνωριση της φιλοξενιας απο την ΑΕΔ

Η χειραψία Χαριτόπουλου-Μαυράκη, οι ευχαριστίες της ΑΕΔ για την φιλοξενία και ο «πυροσβεστικός» ρόλος του Νίκου Μπαχαρίδη

Με δεδομένο πως εξελίχθηκαν κάποιες σκηνές που δεν θα έπρεπε να γίνουν και κάποιες αντεγκλήσεις στην κερκίδα του ΔΑΚ, τις οποίες ακολούθησαν και ανακοινώσεις από πλευράς ΑΕΔ, πρέπει να γίνει ειδική αναφορά  σε δύο όμορφες σκηνές που έγιναν στην αναμέτρηση της Ελπίδας Σαπών και της ΑΕ Διδυμοτείχου προάγοντας το αθλητικό ιδεώδες και είναι αυτό που επιζητά ο κάθε φίλαθλος μετά από τόσους μήνες απραξίας.

Συγκεκριμένα πριν την σέντρα της αναμέτρησης ο Βασίλης Χαριτόπουλος κατευθύνθηκε στην πλευρά του πάγκου της ΑΕΔ όπου συνομίλησε με τον προπονητή της Χρήστο Μαυράκη, ευχόμενος καλή επανεκκίνηση και καλή δύναμη. Οι δύο προπονητές συνομίλησαν περίπου για 5΄ και σίγουρα ανέλυσαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στη διαχείρισης της πρωτόγνωρης αυτής κατάστασης.

Με το πέρας της αναμέτρησης, ο πρόεδρος της ΑΕΔ κ. Κολιούμπας κατευθύνθηκε αμέσως προς τα επίσημα προκειμένου να συγχαρεί τον πρόεδρο της Ελπίδας κ. Μπασδάνη για τη νίκη αλλά και να τον ευχαριστήσει για την εξαιρετική φιλοξενία. Οι δύο άνδρες συνομίλησαν πριν και μετά τον αγώνα με την ευχή να ανταμώσουν στην ίδια κατηγορία και την επόμενη σεζόν.

Τέλος αξίζει να γίνει ειδική αναφορά και στον «πυροσβεστικό» ρόλο τον οποίο χρειάστηκε να κάνει ο προπονητής του Πανθρακικού Νίκος Μπαχαρίδης όταν η κατάσταση πήγε να εκτραχυνθεί. Ο «Μπάχα» με μία φωνή κατάφερε να ηρεμήσει την κατάσταση καθώς είναι από τις προσωπικότητες που συγκεντρώνει τον σεβασμό όλης της ποδοσφαιρικής κοινότητας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.