Η φιεστα της Α.Ε. Κομοτηνης (+Gallery)

Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Κομοτηνής η τελετή απονομής του πρωταθλήματος στην ομάδα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, που κέρδισε την άνοδό της στη Γ’ Εθνική.
 
Το κλειστό γυμναστήριο της πόλης σχεδόν γέμισε από κόσμο που καταχειροκρότησε την ομάδα του Βασίλη Στοάκη, για την οποία έφτασε η ώρα να χαρεί και να επιβραβευτεί για τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.
 
Η φιέστα άρχισε με την παρουσίαση του ρόστερ της Α.Ε. Κομοτηνής, εν μέσω αποθέωσης για καθέναν ξεχωριστά από τους αθλητές της ομάδας, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε φιλικός αγώνας με τους παλαίμαχους παίκτες του συλλόγου, οι οποίοι και κατάφεραν να επικρατήσουν, δείχνοντας ότι, όσο κι αν πέρασαν τα χρόνια, δεν ξέχασαν την τέχνη του μπάσκετ. Βέβαια, η πιο ξεχωριστή στιγμή του αγώνα ήταν όταν περίπου 1 λεπτό πριν το τέλος, ο Βαγγέλης Χατζηπαυλίδης, μετά από «εντολή» του αρχηγού, Γιώργου Κουτσοβασίλη, έβγαλε τη φανέλα του και την έδωσε στον κόουτς Στοάκη, ο οποίος έδειξε τις ικανότητές του και με την μπάλα στα χέρια!
 
Παράλληλα, στη διάρκεια αυτής της πολύ όμορφης γιορτής, πραγματοποιήθηκε ένα σύντομο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο τμήματα των ακαδημιών της Α.Ε. Κομοτηνής, με τους νεαρούς αθλητές να κερδίζουν το χειροκρότημα του κόσμου. Το ίδιο συνέβη και με τα εφηβικά τμήματα χορού της Έλενας Χατζησάββα από το γυμναστήριο «Action Club». Υπήρξαν, επίσης, βραβεύσεις χορηγών και ανθρώπων που βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, όπως του γιατρού Χαράλαμπου Κοντού αλλά και της φυσιοθεραπεύτριας Ελένης Βαρσαμίδου.
 
Η φιέστα ολοκληρώθηκε με την απονομή του πρωταθλήματος από την αντιδήμαρχο και πρόεδρο του ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής, κ. Νατάσα Λιβεριάδου. Πρώτος σήκωσε την κούπα στον ουρανού του γηπέδου ο Γιώργος Κουτσοβασίλης κι ακολούθησαν ξέφρενα πανηγύρια από τους παίκτες κι όλο το επιτελείο της ομάδας, που είδαν μια δύσκολη χρονιά να ολοκληρώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.