Η ΕΠΣ Θρακης στη γλωσσα των αριθμων

Ενδιαφέροντα στατιστικά στις 19 αγωνιστικές που έχουν παιχτεί σε Α΄ και Β΄ κατηγορία

Απομένουν 2 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της δράσης για το 2021 στην Α΄ και Β΄ ΕΠΣ Θράκης και ο «ΠτΘ» σας παραθέτει ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία που απεικονίζουν την πραγματικότητα στις 2 κατηγορίες.

Κυρίαρχος ο Πανθρακικός στην πρώτη κατηγορία των συνολικά 236 τερμάτων

Στην Α΄ ΕΠΣ Θράκης έχουν μπει συνολικά 236 γκολ (119 γηπεδούχοι – 117 φιλοξενούμενοι) ενώ έχουν χριστεί σκόρερ 106 ποδοσφαιριστές και έχουν σημειωθεί 3 αυτογκόλ. Τα περισσότερα γκολ (30) σημειώθηκαν στην 3η αγωνιστική και τα λιγότερα (19) στην 7η.

Στις αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί, έχουν σημειωθεί 30 νίκες γηπεδούχων, 28 των φιλοξενούμενων ενώ 5 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Ο Πανθρακικός κυριαρχεί καθώς έχει την καλύτερη επίδοση σε επίθεση και άμυνα, έχοντας βρει δίχτυα 41 φορές και έχοντας δεχθεί μόλις 3 τέρματα ενώ την χειρότερη επίδοση στην επίθεση έχει η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου (6 τέρματα) και τη χειρότερη αμυντική επίδοση η Ένωση Ασωμάτων (39 τέρματα).

112 τέρματα σημειώθηκαν στα γήπεδα της Β΄ ΕΠΣ Θράκης

Στην Β΄ ΕΠΣ Θράκης έχουν σημειωθεί 112 τέρματα σε 30 αγώνες με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν 17 νίκες, τους φιλοξενούμενους 9 και 4 αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.