Η Δοξα Νεου Σιδηροχωριου καταδικαζει τα επεισοδια στον Ιασμο

Και ζητά την παραδειγματική τιμωρία του Μέγα Αλέξανδρου

Η διοίκηση της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου με αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Μέγα Αλέξανδρο στον Ίασμο εξέδωσε ανακοίνωση τα οποία και καταδικάζει, ζητώντας παράλληλα από την αρμόδια ποδοσφαιρική αρχή την παραδειγματική τιμωρία  του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου.
Πιο συγκεκριμένα το ΔΣ της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου μετά από έκτακτη συνεδρίαση του εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει τα παρακάτω:
 
«Καταδικάζουμε την αποτρόπαια και χείριστη συμπεριφορά μελών της Διοίκησης του ΔΣ Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου για τα θλιβερά επεισόδια που συνέβησαν στον μεταξύ μας αγώνα του Σαββάτου 13Μαιου στο γήπεδο του Ιάσμου και τους χαρακτηρίζουμε ως ηθικούς αυτουργούς των επεισοδίων.
 
-Είναι αυτοί που από λάθος…άνοιξαν την πόρτα για να  εισέρθουν οι φίλαθλοι στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να προπηλακιστούν παίκτες της ομάδας.
 
-Είναι αυτοί που παρακινούσαν νεαρούς ανήλικους να προβούν σε ανάρμοστες πράξεις συμπεριφοράς, βρίζοντας με χυδαιότητα ό,τι πιο ιερό έχει ένας άνθρωπος όπως μάνα, θρησκεία, οικογένεια και καταγωγή.
 
-Είναι αυτοί που μετατρέπονται σε ψευτοπαλληκαράδες μέσα στο γήπεδο τους, ενώ στα άλλα γήπεδα φοράνε το προσωπείο της αγαθοσύνης.
 
Ζητούμε από την αρμόδια ποδοσφαιρική αρχή την παραδειγματική τιμωρία τους για να μην φτάσουμε να θρηνήσουμε για πολύ σοβαρότερα πράγματα.
 
Και το ότι δεν θρηνήσαμε το Σαββάτο οφείλεται σε κάποιους που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.