Η «ακτινογραφια» της ΑΕ Διδυμοτειχου

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον πρώτο αντίπαλο της Ελπίδας Σαπών στην επανεκκίνηση της Γ΄ Εθνικής

Επιτέλους σέντρα εκ νέου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με την Ελπίδα Σαπών να ρίχνεται εκ νέου στην μάχη του πρωταθλήματος με στόχο την παραμονή. Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου υποδέχεται την Κυριακή την Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα της δώσει ώθηση για να πετύχει τον στόχο της παραμονής.

Η Ελπίδα Σαπών προχώρησε σε εντυπωσιακές κινήσεις, μεταξύ των οποίων ήταν η προσθήκη των Ρομπέρ, Βάσκου, Σιδηρόπουλου, Τοπάλι και άλλων ακόμα ποιοτικών ποδοσφαιριστών που πλαισιώνουν το υπάρχον ποιοτικό έμψυχο δυναμικό.

Στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Ελπίδα θα βρεθεί η πρωταθλήτρια ΕΠΣ Έβρου ΑΕ Διδυμοτείχου, που στην πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής επικράτησε της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου με 0-3 ενώ γενικά έχει καλή παράδοση στην Ροδόπη απέναντι στις ομάδες της περιοχής μας.

Η ομάδα του Χρήστου Μαυράκη προχώρησε και αυτή σε πολύ δυνατές προσθήκες, θέλοντας να πετύχει τον στόχο της παραμονής, αποκτώντας ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παρελθόν στην Β΄ Εθνική, όπως ο Σταματόπουλος και ο Λίτσκας που στο παρελθόν φόρεσαν την φανέλα του Πανθρακικού.

Αναλυτικά η ομάδα του Βόρειου Έβρου απέκτησε τους Ηλία Γιαννιώτη (Μεσοεπιθετικός, Ιάλυσος), Γιώργο Λίτσκα (Επιθετικός, Τηλυκράτης Λευκάδας), Δήμο Τσελέπη (Μεσοεπιθετικός, Θράκη Φερών), Θανάση Κυρούδη (Μέσος, Ατρόμητος Ασπρονερίου), Αντώνη Φοτσιτζούδης (Μέσος, Ατρόμητος Ασπρονερίου), Αλέξανδρο Μαμρακισβίλι (Μέσος, Ιπποκράτης), Λευτέρη Μανίκο (Αμυντικός, Ατρόμητος Παλαμά), Θάνο Βαγγέλοβ ( Μέσος, Λεβαδειακός), Παύλο Σταματόπουλο (Μέσος, Ορέστη Ορεστιάδας), Δημήτρη Παππά (Τερματοφύλακας, Αναγέννηση Άρτας) ενώ επέστρεψε ο Βασίλης Κυριακίδης για να υπερασπιστεί την εστία του «Τριφυλλιού».

Στα πρώτα 4 παιχνίδια η ομάδα του Έβρου μετράει 1 νίκη και 3 ήττες με το παιχνίδι απέναντι στην Ελπίδα να έχει σημασία πρόωρου τελικού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.