Η αγαπη για το μπασκετ και τον αθλητισμο κανει θαυματα

Αναμορφώθηκε πλήρως το κλειστό γυμναστήριο του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής

Τον τελευταίο χρόνο έχει ξεκινήσει μια γενναία προσπάθεια αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του κλειστού γυμναστηρίου του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής από τον Σύνδεσμο Βετεράνων και Ερασιτεχνών Καλαθοσφαίρισης Κομοτηνής, το οποίο η μπασκετική κοινότητα αποκαλεί «Άμιλλα Stadium Κομοτηνής». Τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού και διακόσμησης αλλά και ασφάλειας τα αποτελέσματα είναι εμφανή.

Βελτιωτικές κινήσεις που έγιναν με αφορμή το μεράκι των ανθρώπων του Συνδέσμου σε άμεση συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κομοτηνής, όπως:

  • νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση
  • τοποθέτηση γραφείο γραμματείας
  • τοποθέτηση πάγκων ομάδων
  • προμήθεια και τοποθέτηση πίνακα σκορ και πίνακες 24″,
  • συντήρηση και αναβάθμιση εξοπλισμού αποδυτηρίων και τοποθέτηση πάγκων
  • προμήθεια και τοποθέτηση διαχωριστικών γηπεδου-κερκιδας,
  • χρωματισμοί με θεματικές ενότητες τον αθλητισμό και το μπάσκετ
  • προμήθεια και τοποθέτηση διακοσμητικών αυτοκόλλητων εξωτερικά του γηπέδου..κ.α.

Όλα τα ανωτέρω επιτεύχθηκαν με προσωπική εργασία μελών του Συνδέσμου και επαγγελματιών της πόλης. Ανθρώπων και επαγγελματιών που δεν ζήτησαν κάποια προβολή. Μια δράση, ένα γεγονός, ένα πρωτάθλημα, μπορεί να γίνει ο συνδετικός κρίκος όλων αυτών για να δημιουργηθεί κάτι όμορφο.

Όσο και να θέλουν κάποιοι να μένουν στο παρασκήνιο ο Σύνδεσμος νιώθει την ανάγκη να αναφέρει κάποιους γιατί τους δίνει τη δύναμη και το σθένος να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό, γιατί αυτό που κάνουν το αγαπάνε!

Πλέον το κλειστό γυμναστήριο του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής – Άμιλλα Stadium  και το Πρωτάθλημα KomoBasket League είναι εφοδιασμένο με έναν πνεύμονα ζωής, με έναν απινιδωτή!

Η εταιρεία Pharmathen προχώρησε σε αυτήν την δωρεά και όχι μόνο! Έχει εφοδιάσει με φαρμακείο, πάγους στιγμής, γάζες, πιεσόμετρο και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε περίσταση. «Επίσης οφείλουμε να αναφέρουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει μια τέτοια συνεργασία με την εταιρεία Pharmathen ,απλώς αυτήν την φορά δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε να μην το αναφέρουμε» ανέφερε καταληκτικά στην ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Βετεράνων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.