Η ΑΕ Κομοτηνης στον τελικο των μπαραζ ανοδου για την Volley League.

ΑΕ Κομοτηνής - Νέστωρας Θεσσαλονίκης 3-2 (+Video & Gallery)

Ιστορικές στιγμές ζει το τμήμα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, που επικράτησε με 3-2 του Νέστορα Θεσσαλονίκης στα μπαράζ ανόδου της Α2 στην Αλεξανδρούπολη και βρίσκεται πλέον μία νίκη μακριά από την άνοδο στην Volley League.

Η ΑΕ Κομοτηνής στον μεγάλο τελικό που θα γίνει σήμερα θα αντιμετωπίσει την ΧΑΝΘ, που επικράτησε στο δεύτερο ημιτελικό τον Άθλο Ορεστιάδας με 3-1 ! 

To παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι! Η ομάδα του Ηλία Κρεούζη με αιχμή του δόρατος τον Στοϊλούδη και με όπλο το μπλοκ, πήρε το πρώτο σετ 25-22 σε 23 λεπτά.

Ωστόσο ο Νέστορας απάντησε, κατακτώντας τα δύο επόμενα σετ!    
Εκεί όμως, οι φωνές του Ηλία Κρεούζη έπιασαν τόπο, οι παίχτες του έβγαλαν ψυχή, πάθος, βελτιώθηκαν επιθετικά κάνοντας την ανατροπή αφού κατέκτησαν τα δύο εναπομείναντα σετ και πήραν άξια  την μεγάλη πρόκριση στον τελικό των μπαράζ ανόδου.

Είναι άξιο αναφοράς η μέγιστη συμπαράσταση και η βοήθεια στην ανάκαμψη της ΑΕ Κομοτηνής στο τέταρτο σετ των 60 περίπου Κομοτηναίων φιλάθλων που με τις φωνές τους παρέσυραν τους Αλεξανδρουπολίτες φιλάθλους και όλοι μαζί δημιούργησαν μια ωραία ατμόσφαιρα υπέρ των παιχτών του Ηλία Κρεούζη.

Επιβάλλεται σήμερα οι Κομοτηναίοι φίλαθλοι να κατακλύσουν  στις 18:00 το κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης ‘’ Μιχάλης Παρασκευόπουλος΄’’, και να βοηθήσουν την ΑΕ Κομοτηνής να επιστρέψει στην Volleyleague.

Τα σετ: 25-22, 23-25, 15-25, 25-16, 15-10.
ΑΕ Κομοτηνής: Δαλδαβερένης, Ανδρεάδης, Στοϊλούδης, Μπουφίδης, Χρηστουηλίας, Παπαδάκος, λ- Αρχοντούδης (Δεληγιαννίδης, Χρηστάκος, Παπαγεωργίου)
Νέστωρ: Δημητριάδης, Μιχελάκης, Ναλμπάντης, Κόκκινος, Νιώπας, Παπαιακώβου, λ- Τσιράκης (Καψαμπέλης).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.