Η ΑΕ Κομοτηνης δεν ξεχνα τον Γιαννη Καρυωτη

Καθιερώνει τουρνουά στη μνήμη του

Ήταν 21 Ιουλίου 2015 όταν η ΑΕ Κομοτηνής και μαζί της όλη η τοπική κοινωνία θρηνούσε την απώλεια του 18ου αθλητή της, Γιάννη Καρυώτη. Η ΑΕ Κομοτηνής θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή της ανακοίνωσε την Πέμπτη, με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον αδόκητο χαμό του Γιάννη, πως θα καθιερώσει τουρνουά, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του και θα διεξάγεται κάθε χρόνο στα μέσα του Σεπτέμβρη.
 
Να θυμίσουμε ότι από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε πραγματοποιηθεί κάτι αντίστοιχο με το τουρνουά να διεξάγεται με τη συμμετοχή της ΑΕ Κομοτηνής του ΓΑΣ του Αίαντα και του Αριώνα Ξάνθης.
 
 Ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕ Κομοτηνής κ. Σωφρόνης Παπουής μιλώντας στον «ΠτΘ» τόνισε πως είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει η ομάδα στη μνήμη του αδικοχαμένου Γιάννη, καθώς πρόθεση της ομάδας είναι να μην ξεχαστεί ποτέ η μνήμη του. «Ο Γιάννης παραμένει και θα παραμένει στις καρδιές όλων μας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος. Ήδη οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει επαφές με ανθρώπους ομάδων από την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να προγραμματιστεί από τώρα το πρόγραμμα του επικείμενου τουρνουά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.