Γνωρισαν τον κοσμο των αλογων οι μικροι Κομοτηναιοι

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην εκδήλωση του Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής

Ένα ξεχωριστό πρωινό πέρασαν περισσότερα από 150 παιδιά της πόλης μας που βρέθηκαν στον υπαίθριο χώρο του Πανθρακικού Σταδίου και έκαναν βόλτα με τα άλογα του Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής (Ι.Π.Ο.ΚΟΜ).

Πρόκειται για μία ξεχωριστή δράση στο πλαίσιο των εορτασμών των Ελευθερίων της Κομοτηνής και αγκαλιάστηκε από γονείς και παιδιά που πέρασαν το πρωινό τους παρέα με τα συμπαθή και αξιαγάπητα τετράποδα.

Από τις 11 το πρωί μέχρι το μεσημέρι περισσότερα από 150 παιδιά έκαναν βόλτα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Πανθρακικού Σταδίου με τη συνοδεία μελών του Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής, που εξηγούσαν παράλληλα στα παιδάκια για το πως συμπεριφερόμαστε στα συμπαθή τετράποδα.

Όλα τα παιδάκια έφευγαν από τον χώρο με ένα πλατύ χαμόγελο, απόρροια της ικανοποίησης που τους παρείχε η βόλτα με το άλογο.

Στην εκδήλωση βρέθηκε και η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, η οποία συνεχάρη την πρόεδρο κ. Έλλη Τσομπανίδου και τα μέλη του Συλλόγου για την εξαιρετική οργάνωση και την φροντίδα που παρέχουν στα άλογα τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.