Γλιτωσε τα χειροτερα ο ΠΑΟΚ κοντρα στον ανωτερο Σπαρτακο!

ΠΑΟΚ Κοσμίου - Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 0-0 (+Gallery)

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Θράκης ο ΠΑΟΚ Κοσμίου υποδέχθηκε τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 0-0, το οποίο μάλιστα αδικεί βάσει εικόνας τους φιλοξενούμενους.

Στο δημοτικό γήπεδο του Κοσμίου οι 80 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν εκεί έγιναν μάρτυρες ενός μέτριου ποιοτικά παιχνιδιού παρά το γεγονός ότι έπαιζαν δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και εκμεταλλευόμενοι το “μουδιασμένο” ξεκίνημα των παιχτών του ΠΑΟΚ δημιούργησαν ορισμένες καλές ευκαιρίες αλλά η έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια δεν τους βοήθησε στην επίτευξη κάποιου τέρματος.
Από την άλλη οι γηπεδούχοι έδειχναν να μην είναι συγκεντρωμένοι και δημιούργησαν ελάχιστες φάσεις στα καρέ του Παπαδογιωργάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο στην μοναδική καλή στιγμή από πλευράς ΠΑΟΚ ο Αραμπατζής στο 58' με δυνατό ευθύβολο σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
Στο 69' ο Βασιλακάκης απάντησε στην ευκαιρία του Αραμπατζή χάνοντας τρομερή ευκαιρία για να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του όταν έπειτα από παράλληλη πάσα του Κουβεργιανού από τα  δεξιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και σπατάλησε την  ευκαιρία για το 0-1.
Στην φάση αυτή οι άνθρωποι του Σπάρτακου διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Κουμπαράκη πως η μπάλα πέρασε την γραμμή και έπρεπε να κατοχυρώσει γκολ με τον τελευταίο όμως να έχει διαφορετική άποψη.
Στο 88' ήταν η ώρα των γηπεδούχων να διαμαρτυρηθούν για πέναλτι του Κουτσουκανίδη σε βάρος του Λεβεντέλη το οποίο δεν υπέδειξε, μάλλον λανθασμένα, ο Κουμπαράκης.

Το τελικό σκορ δείχνει να αδικεί την ομάδα του Σπάρτακου που ήταν καλύτερος του ΠΑΟΚ, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ μέτρια εμφάνιση και πλέον βρίσκεται στο -2 από τον πρωτοπόρο Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.

11' Έξυπνη ψηλοκρεμαστή πάσα του Μιχαλακέλη στον Δερμιτζάκη που με πρόσωπο στην εστία θα κάνει κακό κοντρόλ με τον Βασιλείου να μαζεύει την μπάλα.
13' Μακρινό σουτ του Κουβεργιανού με τον Βασιλείου να μπλοκάρει σταθερά.
15' Κλέψιμο του Δερμιτζάκη από τον Αγγελή με τον πρώτο να μπαίνει στην περιοχή να “σπάει” στον Βασιλακάκη που όμως θα “πιάσει” κακό σουτ στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.
22' Σουτ του Δερμιτζάκη σχεδόν από το ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βασιλείου.
25' Σέντρα του Αραμπατζή από τα δεξιά με τον Ξενάκη να παίρνει την κεφαλιά και αυτή  να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Σπάρτακου.
58' Δυνατό σουτ του Αραμπατζή με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδογιωργάκη.
69' Παράλληλη πάσα του Κουβεργιανού από τα δεξιά στον Βασιλακάκη που αν και ανενόχλητος θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βασιλείου.Παράπονα των ανθρώπων του Σπάρτακου πως η μπάλα πέρασε την γραμμή της εστίας και πρέπει να κατοχυρωθεί γκολ.
88' Διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για πέναλτι σε του Κουτσουκανίδη σε βάρος του Λεβεντέλη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ Κοσμίου (Σάββας ΑΪβάζης): Βασιλείου, Νάνος, Τριάντος, Αγγελής, Ζαγγούλος, Γιάπρακτσης(86' Καραμιχάλης), Λεβεντέλης, Αραμπατζής, Ρουμπιές, Ρούντος(61' Γαβριήλ), Ξενάκης.

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων (Κώστας Γεμενετζής): Παπαδογιωργάκης, Τσαγκαλίδης(61' Παρασκευόπουλος), Χαρταλάμης, Χασάν, Αράμπας, Αργυρόπουλος(74' Κουτσουκανίδης), Μιχαλακέλης(46' Θωμάς), Κουβεργιανός, Βασιλακάκης, Γρίβας, Δερμιτζάκης(89' Κόγιος)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.