«Γιορτη Αθλητισμου 2015»

Στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής την Κυριακή 11 Οκτωβρίου - Με πρωτοβουλία της ΔΚΕΠΠΑΚ, του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής ΣΤΙΒΟΣ και του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Την πρώτη «Γιορτή Αθλητισμού 2015» διοργανώνουν αυτή την Κυριακή 11 Οκτωβρίου ο νεοσύστατος ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής ΣΤΙΒΟΣ και ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με την πολύτιμη συμβολή της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού-Παιδείας-Αθλητισμού Κομοτηνής.
 
Η εκδήλωση που διοργανώνεται στο πλαίσιο των δράσεων για την «Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού» θα λάβει χώρα στις 11:00 π.μ., στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής με τη συμμετοχή των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας και αναμένεται να αποτελέσει μία γιορτή του αθλητισμού, στόχος της οποίας είναι τα παιδιά των ευαίσθητων ηλικιών των Δημοτικών σχολείων να έρθουν κοντά στον κλασικό αθλητισμό, να καλλιεργήσουν την ενασχόληση τους με αυτόν, αλλά και να μάθουν τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν από τον αθλητισμό και ταυτόχρονα να εκπαιδευτούν στις αρχές του αθλητισμού μέσω του παιχνιδιού μέσα από το καινοτόμο πρόγραμμα του Kids’ Αthletics.
 
Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν η παγκόσμια πρωταθλήτρια του ακοντισμού κ. Άννα Βερούλη και ο πρωταθλητής κ. Νίκος Μιχαλόπουλος, με την παρουσίαση των παιδικών βιβλίων που έχουν γράψει και μέσα από τα οποία, περνούν τις εμπειρίες και το πάθος τους για τον αθλητισμό, καθώς και τις αξίες ζωής. Η εκδήλωση θα κλείσει με πολύ χορό από το Let’S Dance.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική υποστήριξη και βοήθεια των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Κομοτηνής, ενώ στον χώρο υλοποίησης του προγράμματος θα παρευρίσκεται ιατρός αλλά και η ΕΟΔ, για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε πιθανού έκτακτου περιστατικού. 

Απαραίτητες οδηγίες

Τα παιδιά πρέπει να προσέρχονται στο χώρο, με κατάλληλη αθλητική ενδυμασία και αθλητικά παπούτσια. Θεωρείται απαραίτητο οι μαθητές να συνοδεύονται από τους γονείς τους και έχουν καταθέσει στο σχολείο που ανήκουν το «δελτίο υγείας μαθητή» που προβλέπεται από το νόμο για τη συμμετοχή των μαθητών στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής και σε κάθε είδους αθλητικής δραστηριότητας, καθώς και ενυπόγραφη υπεύθυνη δήλωση των γονέων, έως και την Παρασκευή 2/10/2015 στον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου σας.
 
Χορηγός Επικοινωνίας:
• Ράδιο Παρατηρητής 94FM,
• Παρατηρητής της Θράκης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.