Γιορτασε το νταμπλ της ΑΕΚ και η Κομοτηνη

Στο χώρο του Καφέ Άστρα όπου έφτασε το τρόπαιο του πρωταθλήματος την Κυριακή

Στιγμές μοναδικής συγκίνησης για όλους τους φίλους της ΑΕΚ έζησαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 11 Ιουνίου στον αύλειο χώρο του Καφέ Άστρα στην Κομοτηνή, για να υποδεχθούν το τρόπαιο του Πρωταθλήματος της ΑΕΚ, γιορτάζοντας την κατάκτηση του νταμπλ από την ομάδα.

Τα δύο τρόπαια ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα, και έκαναν στάση στην Κομοτηνή στο χώρο του Καφέ, με την άφιξή τους να είναι πανηγυρική, όταν δεκάδες ΑΕΚτσίδες βρισκόταν εκεί για να πανηγυρίσουν, αλλά και να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο του πρωταθλήματος.

 Μικροί και μεγάλοι δημιούργησαν το αδιαχώρητο, γιορτάζοντας και πανηγυρίζοντας, με την ελπίδα πως αυτά τα τρόπαια θα είναι τα πρώτα πολλών, στην πορεία της ομάδας προς ένα λαμπρότερο μέλλον.

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης του Καφέ Άστρα, και ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Original 21 Κομοτηνής, κ. Γιάννης Κιλτσίκης, είναι μια μεγάλη ημέρα και μεγάλη στιγμή για τον Ενωσίτικο κόσμο, που είναι αρκετός στην Κομοτηνή, μιας και θα φιλοξενήσει το κύπελλο και θα έχει την ευκαιρία να τα δει και να βγει φωτογραφίες μαζί τους.

Χαρακτήρισε δε πολύ σωστή την κίνηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, να ταξιδέψουν αυτά τα κύπελλα σε όλη την Ελλάδα, όπου έχει πολύ κόσμο η ΑΕΚ, για να συμμετάσχουν και αυτοί στη γιορτή. Το τρόπαιο έμεινε στο χώρο μέχρι και τη Δευτέρα, για όσους επιθυμούσαν να το δουν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.