Γιωργος Μαραντας: «Ο Πανθρακικος εχει κανει πολλα βηματα και ειναι ετοιμος να ανεβει ψηλοτερα»

Οι δηλώσεις και οι σκέψεις του έμπειρου τεχνικού του Πανθρακικού

Ο Γιώργος Μαραντάς, προπονητής του Πανθρακικού παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του και το πάθος που έδειξαν. «Η ομάδα μας δέχθηκε δύο τέρματα από φάσεις που έπρεπε να τις σταματήσουμε νωρίτερα με φάουλ ωστόσο είχαμε διάθεση και την καθολική υπεροχή» τόνισε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός συμπληρώνοντας πως στο δεύτερο μέρος η ομάδα του δημιούργησε ευκαιρίες παρά την καλά δομημένη αμυντική γραμμή των αντιπάλων. «Έγινε ένα καλό παιχνίδι και θα μπορούσαμε να κάνουμε την ολική ανατροπή». Αναφορικά με την έφεση στο σκοράρισμα των δύο Αργεντίνων επισήμανε πως έχουν πλεονέκτημα στο ψηλό παιχνίδι ενώ παράλληλα έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών του. Για τον επόμενο μήνα ο κ. Μαραντάς αποκάλυψε πως θα συνεχίσει να δίνει χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ενώ τόνισε πως στόχος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής η ομάδα στο κύπελλο Ελλάδος της επόμενης σεζόν.

«Ευχαριστούμε τον κόσμο, ο οποίος είναι το σημαντικότερο κομμάτι. Η ομαδα έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα, φέτος έκανε ένα μεγάλο και του χρόνου όλοι μαζί πρέπει να αγκαλιάσουμε για να ανέβει πιο ψηλά» είπε καταληκτικά.

Στο μυαλό του προπονητή του Πανθρακικού

Ο Γιώργος Μαραντάς επέλεξε στο βασικό σχήμα τον Παϊτέρη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Καλογρανά, Σαπνάρα, Λαρέα και Γκουτσίδη. Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Κωσταρέλης, Σίλβα, έχοντας αριστερά τον Ρουμπιέ, δεξιά τον Γιαννακιτσίδη, σε ρόλο «δεκαριού» τον Παχούμη και στην κορυφή τον Βάσκο. Η είσοδος του Καψάσκη και του Χαλκιαδάκη με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ώθησαν στην αλλαγή της διάταξης με τον Πανθρακικό να αγωνίζεται με 2 επιθετικούς ενώ η είσοδος του Χακάν ώθησε τον Ivan Silva πιο ψηλά με την τακτική να δικαιώνει τον Μαραντά, καθώς Larrea και Silva χρίστηκαν σκόρερ με σημαντική βοήθεια από την είσοδο του Χαλκιαδάκη και του Χιντζίδη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.