Γιωργος Μαραντας: «Κριμα για την προσπαθεια μας να χανουμε βαθμους στην εδρα μας»

Στενοχωρημένος ο προπονητής του Πανθρακικού για την απώλεια βαθμών της ομάδας του στο ΔΑΚ Κομοτηνής

Ο προπονητής του Πανθρακικού Γιώργος Μαραντάς, μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου μετά το πέρας της αναμέτρησης της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης παρουσιάστηκε στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα και την εικόνα της ομάδας του για 70΄ ενώ αντίθετα κράτησε την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του στο τέλος και την θέρμη του κόσμου.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και είχαμε νεύρα χωρίς λόγο. Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που όπως ήταν λογικό κλείστηκε στην άμυνα. Δεν είχαμε ρυθμό και καλή κυκλοφορία. Αντιδράσαμε μετά την επίτευξη του τέρματος και παρότι βρεθήκαμε με παίχτη λιγότερο, παίξαμε στο τέλος το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Δεν είναι όμως αρκετό να φτάνουμε στο 70΄ για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο» τόνισε στην αρχική τοποθέτηση, κρατώντας την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του. «Οι ποδοσφαιριστές μας κάνουν μεγάλη προσπάθεια και μας πονάει που χάνουμε βαθμούς στην έδρα μας» είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός.

«Σίγουρα οι συνεχόμενες πτώσεις και καθυστερήσεις των φιλοξενούμενων έπαιξαν ρόλο αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Χάσαμε 70΄ με τον τρόπο που παίξαμε. Το λάθος του διαιτητή ήταν το γεγονός πως έβαζε με περίσσεια ευκολία το γιατρό της αναμέτρησης στον αγωνιστικό χώρο» ανέφερε χαρακτηριστικά για το γεγονός πως οι παίχτες της Κρηστώνης έμεναν με περίσσεια ευκολία στον αγωνιστικό χώρο ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την παρουσία του και τη στήριξή του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.