Γιωργος Μαραντας: «Ελεγξαμε την αναμετρηση και πηραμε δικαια τη νικη»

Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του ο προπονητής του Πανθρακικού

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του παρουσιάστηκε ο προπονητής του Πανθρακικού Γιώργος Μαραντάς, μετά το πέρας της νικηφόρας αναμέτρησης επί του Ορέστη με 0-2.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο με την απόδοση μας καταφέραμε και το ελέγξαμε σε μεγάλο βαθμό. Είχαμε καλή κυκλοφορία και θα μπορούσαμε να σημειώσουμε και άλλα τέρματα. Η ομάδα μας αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν ακόμα καλύτερα. Όλοι ξέρουν το ρόλο τους και γνωρίζονται πολύ καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και παίζουμε με τον ίδιο τρόπο είτε εντός είτε εκτός έδρας» είπε στην αρχική τοποθέτηση ο τεχνικός των «Πρασίνων» για να συμπληρώσει πως «έχουμε δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια, οπότε είναι ευκαιρία να διευρύνουμε το νικηφόρο μας σερί. Εμείς κοιτάζουμε την απόδοση μας για να μπορέσουμε να πάρουμε δύο ακόμα τρίποντα».

Παράλληλα έκανε μία διευκρίνηση γιατί υπήρχε μία παραφιλολογία στις κερκίδες του γηπέδου της Ορεστιάδας σχετικά με ασέβεια στον Ορέστη. «Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιώτη, είχα πει στον διαιτητή πως μας γεμίζει με κάρτες και αναρωτήθηκα αν αυτό γίνεται επειδή ακολουθεί εκτός έδρας παιχνίδι με την Ορεστιάδα. Ο Παρατηρητής του αγώνα λοιπόν, ήρθε εδώ και μετέφερε πως εγώ μίλησα απαξιωτικά για την Ορεστιάδα. Αντίθετα εγώ έχω δηλώσει πως ο Ορέστης είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, πολύ ποιοτική, οργανωμένη με δυνατή διοίκηση, καλό προπονητή και γενικότερα υπάρχει σεβασμός σε όλες τις ομάδες» ήταν τα λόγια του προπονητή του Πανθρακικού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.