Γιωργος Μαραντας: «Δεν σεβονται οι διαιτητες τον Πανθρακικο»

«Βράζουν» για όλα όσα γίνονται οι άνθρωποι της ομάδας της Κομοτηνής

Λάβρος στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ο προπονητής του Πανθρακικού Γιώργος Μαραντάς, ο οποίος εξέφρασε τα παράπονα του για την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα από τη διαιτησία.

Με αφορμή την αποβολή του Παχούμη στο παιχνίδι με τον Άρη Αβάτου ο Γιώργος Μαραντάς ξέσπασε κάνοντας λόγο για ένα σύστημα υπέρ του ΑΟ Καβάλα και μία εχθρική αντιμετώπιση για τον Πανθρακικό.  «Έχουμε μία διαιτησία που υποστηρίζει την Καβάλα και το ξέρει όλη η Ελλάδα. Έχουν βάλει έναν στόχο να ανέβει η Καβάλα στη Super League 2. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στα άλλα παιχνίδια, που δεν αγωνίζεται η Καβάλα, δημιουργούν προβλήματα. Ο συγκεκριμένος διαιτητής και σήμερα προκάλεσε προβλήματα, έδωσε μία αδικαιολόγητη δεύτερη κίτρινη, δεν έδωσε ένα πέναλτι στον Βάσκο ενώ όταν βάλαμε το γκολ προσπάθησε με συνεχόμενα φάουλ να μας κλείσει στην περιοχή. Με τον συγκεκριμένο κύριο δεν έχω κάποιο πρόβλημα, ούτε καν τον γνωρίζω. Μέσα στο Θερμαίκό, πριν το δεύτερο τέρμα, χτυπήσαμε το φάουλ και το τοίχος ήταν σε λιγότερο από 5 μέτρα και δεν καταλογίστηκε η παράβαση. Επίσης είναι απορίας άξιο πως έχουμε κάθε φορά τους ίδιους διαιτητές. Αν δεν μορφωθούν οι διαιτητές, τότε η εικόνα θα είναι η ίδια. Εντός και εκτός έδρας τον Πανθρακικό δεν τον σέβονται και απορώ γιατί γίνεται αυτό».

Σχετικά με την εικόνα της αναμέτρησης, ο τεχνικός του Πανθρακικού τόνισε τα εξής:  «Δεν μπήκαμε καλά. Δυσκολευτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο και δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα, έχοντας πρόβλημα στην ανάπτυξη. Η αποβολή ήταν άδικη ωστόσο στο δεύτερο μέρος παρουσιαστήκαμε πολύ ανώτεροι, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για την επίτευξη τέρματος. Δεχθήκαμε ένα όμορφο γκολ, είχαμε καλή ανάπτυξη και τελικώς ήρθε το γκολ στο τέλος, ωστόσο σίγουρα θέλαμε τη νίκη και πιστεύω πως τη δικαιούμασταν. Η προσπάθεια ήταν καλή».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.