Γιωργος Κουτσοβασιλης: Συνεχιζει με παθος και ως προπονητης

Στο πλευρό του Νεοκλή Λεμονίδη

Ο Γιώργος Κουτσοβασίλης έγραψε ιστορία στο μπάσκετ της Κομοτηνής, καθώς κατάφερε να ζήσει μεγάλες στιγμές με τον ΓΑΣ Κομοτηνή αλλά και με την ΑΕ Κομοτηνής, πανηγυρίζοντας θριαμβευτικές ανόδους και μεγάλες νίκες σαν αθλητής.

Από το καλοκαίρι πήρε την απόφαση να «κρεμάσει» τα μπασκετικά του παπούτσια και να πάρει το πινακάκι, ως απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και κυρίως ως ένας άνθρωπος με πολλές γνώσεις και σημαντικές συνεργασίες με καταξιωμένους προπονητές.

Το ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας τον βρήκε στο πλευρό του πολύπειρου Νεοκλή Λεμονίδη, του οποίου και είναι άμεσος συνεργάτης. Ο assistant coach του ΓΑΣ Κομοτηνή ζει έντονα τις αναμετρήσεις, συνομιλεί τακτικά με τον coach Λεμονίδη και καθοδηγεί και αυτός από την πλευρά του τους παίχτες ώστε να πετύχει ο ΓΑΣ το στόχο του.

Και είναι βέβαιο πως αν οι αθλητές του ΓΑΣ πάρουν τα προσόντα του Γιώργου, τη μαχητικότητα, τη συνέπεια και το πάθος για τη νίκη, τότε σίγουρα μόνο να κερδίσουν έχουν. Άλλωστε ο Κουτσοβασίλης σαν αθλητής πάντα έφτανε πρώτος στις προπονήσεις, έδειχνε πάντα την ίδια μαχητικότητα είτε στο πιο εύκολο είτε στο πιο ανταγωνιστικό παιχνίδι και γενικότερα ξεχώριζε.

«Κοιτάμε την επόμενη προπόνηση και δεν βάζουμε μακρινούς στόχους»

Ο Γιώργος Κουτσοβασίλης μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Καβάλα, κάνοντας τη δική του ανάλυση στο πως ήρθε η νίκη. «Ζητούμενο ήταν να κρατήσουμε την έδρα μας και να παίξουμε καλύτερα στην επίθεση και το πετύχαμε. Είχαμε κάποια κενά διαστήματα τα οποία πρέπει να περιορίσουμε. Παίξαμε πιο γρήγορα στην επίθεση και για αυτό φτάσαμε στους 85 πόντους» τόνισε ο βοηθός προπονητή του ΓΑΣ Κομοτηνή ενώ παρουσιάστηκε προσγειωμένος ως προς τη στοχοθεσία. «Στόχος μας είναι η επόμενη προπόνηση, όχι κάτι πιο μακρινό. Προπόνηση με την προπόνηση και παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιωνόμαστε, δουλεύουμε και ήδη αρχίζουμε και παίζουμε καλύτερα. Στην άμυνα έχουμε μία σταθερά και αυτό οφείλεται και πολύ στη διάθεση των παιδιών».

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι το παιχνίδι του Σαββάτου, ο ΓΑΣ είχε Μέσο Όρο στην επίθεση 64,5 πόντους και στην άμυνα κατά μέσο όρο δεχόταν 62.2 και κατάφερε και πέτυχε 85 πόντους και δέχθηκε 68!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.