Γιαννης Αποστολιδης: «Παρουσιαστηκαμε κοντα στο πλανο μας»

«Δεν θέλαμε να μείνουμε στον καναπέ και να ασχολούμαστε με τα social media και για αυτό επιλέξαμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε»

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του παρουσιάστηκε ο προπονητής του Πανθρακικού Γιάννης Αποστολίδης. «Παρουσιαστήκαμε κοντά στο πλάνο μας, δείξαμε τη δυναμική της και έχουμε πίστη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μας» είπε στην εισαγωγή του ο κ. Αποστολίδης ενώ στη συνέχεια τόνισε πως η ομάδα του κυριάρχησε, δημιούργησε γύρω στις 20 ευκαιρίες και κυρίως έβγαλε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις.

Για την προσθήκη των δύο Αργεντίνων ποδοσφαιριστών, ο νεαρός τεχνικός επισήμανε πως «είναι δύο εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από υψηλό επίπεδο με πολλά ποιοτικά στοιχεία και σε πολύ καλή ηλικία. Είναι διατεθειμένοι άμεσα να βοηθήσουν την ομάδα» ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως «οπωσδήποτε θα κινηθούμε για έναν ακόμα τερματοφύλακα ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός ενώ ίσως κινηθούμε και για έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό».

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μη σταθεί σε όλα όσα συνέβησαν στη Ροδόπη με τις φωτιές αποκαλύπτοντας όλα όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες: «Εμείς εκεί που είχαμε το ρεπό μας, είδαμε την ατμόσφαιρα και αυτή η εικόνα μας συντάραξε. Από το να καθόμασταν στον καναπέ και να διαβάζουμε όλα όσα γράφονται στα social media αποφασίσαμε ο καθένας να κάνει αυτό που μπορεί. Είμαι πολύ υπερήφανος ενώ σαν ποδοσφαιρικός Οργανισμός θα κάνουμε και άλλες κινήσεις κοινωνικής ευθύνης στο μέλλον».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.