Γιαννης Αποστολιδης: «Ο Πανθρακικος εχει ολα τα εχεγγυα για να αναγεννηθει»

Γεμάτος αυτοπεποίθηση και διάθεση για σκληρή δουλειά ο νέος τεχνικός των «Πρασίνων»

Νέα εποχή σήμανε στον Πανθρακικό με την έλευση του φιλόδοξου τεχνικού Γιάννη Αποστολίδη, ο οποίος με το «καλημέρα» κέρδισε τους πάντες στην ομάδα της Κομοτηνής.

«Ξεκινάει η χρονιά με ταπεινότητα αλλά και φιλοδοξίες. Χωρίς σκληρή δουλειά δεν μπορούμε να έχουμε φιλοδοξίες για το κάτι παραπάνω. Η ομάδα οργανώνεται πολυεπίπεδα και αυτό είναι η βάση μας για να σταθεροποιηθούμε σε υψηλότερο επίπεδο» ήταν τα πρώτα λόγια του νέου τεχνικού των «Πρασίνων», ο οποίος αποκάλυψε τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν.

«Στόχος είναι να καταβάλει ο καθένας μεγάλη προσπάθεια και να ξεπερνάει τον εαυτό του κάθε μέρα στο χώρο δουλειάς και εργασίας, να φτιάξουμε ένα καλοδουλεμένο σύνολο που να προσφέρει θέαμα και να επιστρέφει ο κόσμος γεμάτος και χαρούμενος με αυτό που είδε στο γήπεδο». Τί ήταν αυτό όμως που έπεισε τον κ. Αποστολίδη να έρθει στην ομάδα; «Η αντιμετώπιση και η γενικότερα συμπεριφορά των ανθρώπων της διοίκησης. Ήρθα ως αντίπαλος του Πανθρακικού στο ΔΑΚ και ένιωσα ότι υπάρχει μία αναζωπύρωση. Έχει όλα τα εχέγγυα για να αναγεννηθεί» αποκάλυψε ο κ. Αποστολίδης ενώ ενόψει των μεταγραφικών κινήσεων αποκάλυψε πως η ομάδα θα κινηθεί για 4 δυνατές προσθήκες και άλλους μικρούς. Συγκεκριμένα η ομάδα θα κινηθεί για τερματοφύλακα, κεντρικό αμυντικό, έναν παίχτη στον άξονα και μεσοεπιθετικό.  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.