Για τα 40 χρονια διαιτησιας του βραβευτηκε ο Μανωλης Ταπατζας

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ

Τα 40χρόνια προσφοράς του στον χώρο του ποδοσφαίρου, ως διαιτητή τίμησε το μεσημέρι της Κυριακής στην Ξάνθη η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ τον συμπολίτη μας, Περιφερειακό Σύμβουλο και εκ νέου υποψήφιο κ.Μανώλη Ταπατζά.

Πρόκειται για την δεύτερη τιμητική βράβευση του κ.Ταπατζά σε συνέχεια της αντίστοιχης βράβευσής του από την Ομοσπονδία Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος στο πρόσφατο παρελθόν.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο ίδιος σε σχετική ανάρτησή του η βράβευση αυτή συνεπάγεται και  με το τέλος της πορείας προσφοράς του στον αθλητισμό.

«Ένας κύκλος ζωής αυτός του αθλητισμού τελειώνει με τον καλύτερο ίσως τρόπο» έγραψε ο ίδιος χαρακτηριστικά τονίζοντας πως «ο χρόνος είναι αμείλικτος ακόμη ίσως πάνω από τις επιθυμίες και τα συναισθήματα, έχοντας ως προτεραιότητα όμως την αξιοπρέπεια».

« Ύστερα από μια 40χρονη συνεχή παρουσία μου στο χώρο του αθλητισμού, του ποδοσφαίρου με την ιδιότητα του Διαιτητή ποδοσφαίρου, έχοντας αξιωθεί να συμμετάσχω στην ανώτερη κατηγορία αυτής της SUPER LEAGUE τόσο ως Διαιτητής , όσο και ως παρατηρητής Διαιτησίας έφτασε στο τέλος δυστυχώς. Οι χαρές , οι πίκρες, η συμμετοχή, η συναδελφικότητα ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο της συνεχούς προσπάθεια στην μακρόχρονη σταδιοδρομία μου» συμπλήρωσε για να απευθύνει τις ευχαριστίες του πρωτίστως στα μέλη της οικογένειάς του, που όπως επεσήμανε «στάθηκαν δίπλα μου στην πολύ δύσκολή και συνεχή πορεία».

«Ο αθλητισμός προάγει και δημιουργεί. Προάγει ήθος και δημιουργεί καλύτερους ανθρώπους άρα και καλύτερη κοινωνία»  κατέληξε ο  ίδιος στο μήνυμά του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.