ΓΑΣ βγαλμενος απο αλλοτινες εποχες

Υπόκλιση από όλη την Ελλάδα για την πορεία της ομάδας της Κομοτηνής

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της National League 1 ευρισκόμενος στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον διεκδικεί το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα (μεταξύ 3ης και 4ης θέσης) έτσι ώστε να έχει πλεονέκτημα έδρας στην πρώτη φάση των Play Off.

Η πορεία της ομάδας μόνο τυχαία δεν είναι καθώς αποτελεί απόρροια του σωστού προγραμματισμού και σωστών επιλογών που έγιναν στην στελέχωση του ρόστερ από τον Νεοκλή Λεμονίδη, που «έκτισε» στον υπάρχοντα κορμό κάνοντας ποιοτικές προσθήκες. Σημείο αναφοράς για την ομάδα της Κομοτηνής είναι η αμυντική της επίδοση ενώ σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας κατάφερε και διεύρυνε το rotation βρίσκοντας ακριβείς ρόλους για τους αθλητές του, με αποτέλεσμα να νιώθουν όλοι σημαντικά κομμάτια του παζλ.

Το πιο μεγάλο κέρδος είναι το γεγονός πως ο κόσμος δείχνει πολύ «ζεστός», όλη η οικογένεια του ΓΑΣ δίνει τα Σάββατα ραντεβού στο κλειστό του 2ου λυκείου και γενικότερα υπάρχει ένας άνεμος αισιοδοξίας για ακόμα καλύτερες ημέρες στον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας που ετοιμάζεται να συμπληρώσει 50 χρόνια προσφοράς και παρουσίας στο αθλητικό γίγνεσθαι της Ροδόπης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.