ΓΑΣ Κομοτηνη: Σημαντικη η παρουσια του πολυπειρου Αλεξανδρου Σιγκουνα

Προσθέτει ποιότητα στο εξαιρετικό συγκρότημα του Νεοκλή Λεμονίδη

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή το καλοκαίρι τάραξε τα λιμνάζοντα νερά της National League 1 προσθέτοντας στο δυναμικό του τον πολύπειρο Αλέξανδρο Σιγκούνα, ο οποίος δικαίωσε με τις εμφανίσεις του, τη συνέπεια του και την παρουσία του τις υψηλές προσδοκίες που συνόδευαν την έλευση του στην Κομοτηνή.

Πρόκειται για έναν πολύπειρο αθλητή που αγωνίστηκε σε μεγάλες ομάδες της Α1 όπως ο Πανιώνιος, η Ολύμπια Λάρισας, η Καβάλα, ο Ηρακλής, ο Πανελευσινιακός, το Παγκράτι, ο ΚΑΟΔ, ο Αρκαδικός, ο Απόλλων Πατρών, η Κύμη, το Ρέθυμνο και ο Κόροιβος Αμαλιάδας.

Παράλληλα ο Σιγκούνας έχει περάσει από όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες, έχοντας συμμετάσχει στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τις χρονιές 2003 – 2004 (Κ16), 2005 – 2006 (Κ18) και 2007 – 2008 (Κ20). Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί 90 φορές στις «μικρές» εθνικές ομάδες (νέων ανδρών, εφήβων, παίδων) την εξαετία 2002-2008 σημειώνοντας 798 πόντους.

Ο Σιγκούνας προσφέρει σημαντικές λύσεις στα χέρια του Νεοκλή Λεμονίδη, ο οποίος μπορεί να τον χρησιμοποιήσει τόσο στο “4” όσο και στο “5” με επιτυχία, ανάλογα με τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να παίξει σε κάθε αναμέτρηση ο ΓΑΣ Κομοτηνή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.