ΓΑΣ Κομοτηνη: Με «μαεστρο» Αρχιμανδριτη παλευει για τη Β’ Εθνικη

Μεγάλη η συνεισφορά του 25χρονου Play maker

Μία ομάδα για να πρωταγωνιστήσει στο μπάσκετ χρειάζεται έναν ποιοτικό οργανωτή, έναν χαρισματικό Play Maker και ο ΓΑΣ έκανε την καλύτερη επιλογή με τον Φάνη Αρχιμανδρίτη.

Ο 25χρονος αθλητής αποκτήθηκε φέτος για να αποτελέσει τον προπονητή εντός του παρκέ και έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει και να ξεχωρίσει τόσο για τις οργανωτικές του ικανότητες όσο και για τις εκτελεστικές του επιδόσεις.

Ο 25χρονος γκαρντ ξεκίνησε την περσινή σεζόν στην Γ’ Εθνική με τον Παπάδο Γέρας, αλλά αποχώρησε από τη Μυτιλήνη τη στιγμή που η ομάδα αποχώρησε οικειοθελώς από τον 2ο όμιλο.Στη συνέχεια βρέθηκε στον Πράμνο Ικαρίας όπου και ολοκλήρωσε τη σεζόν. Ξεκίνησε την πορεία του στον Κόροιβο Αμαλιάδας με συμμετοχές σε Α1 και Α2, για να συνεχίσει σε Ίκαρο Καλλιθέας, Ένωση Ιλίου και μια τετραετία στον Αίολο Αγυιάς.

Με τις φετινές του εμφανίσεις με τη φανέλα του ΓΑΣ Κομοτηνή, οι μετοχές του έχουν ανέβει κατακόρυφα στο μπασκετικό χρηματιστήριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε 14 αγωνιστικές, ο ΓΑΣ μετράει 11 νίκες και 3 ήττες και βρίσκεται – έστω και με αγώνα περισσότερο – στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.