ΓΑΣ Κομοτηνη: Η πορεια στη National League 1 με τη γλωσσα των αριθμων

Πρώτος σκόρερ και «μπομπέρ» 3 πόντων ο Ανδρέας Περρής

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή τερμάτισε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της National League 1 πραγματοποιώντας εκπληκτική πορεία και προετοιμάζεται για τα Play Off ανόδου. Η ομάδα του Νεοκλή Λεμονίδη συγκέντρωσε συνολικά 39 βαθμούς έχοντας 15 νίκες και 9 ήττες στο πρωτάθλημα.

Όπλο του ΓΑΣ ήταν η άμυνα, δεχόμενος συνολικά 1.599 πόντους (66.6 Μ.Ο. ανά αγώνα) ενώ στην επίθεση σημείωσε 1.628 πόντους (67,8 Μ.Ο. ανά αγώνα). Για την ιστορία την καλύτερη αμυντική επίδοση είχε ο Λεύκιππος Ξάνθης με 1.497 πόντους παθητικό ενώ την καλύτερη επίθεση είχε η ΧΑΝΘ με 1.880 πόντους.

Σε ατομικό επίπεδο, πρώτος σκόρερ της ομάδας του Νεοκλή Λεμονίδη ήταν ο Ανδρέας Περρής με 319 πόντους (13.8 Μ.Ο) με τον Αλέξανδρο Σιγκούνα να ακολουθεί με 273 (13 Μ.Ο) και τον Φάνη Αρχιμανδρίτη με 224 πόντους (9.3 Μ.Ο). Τριψήφιο αριθμό πόντων είχαν ακόμα οι Αβδάλλας, Ναλμπάντης, Δρέλλας, Χριστοδούλου με όλους τους αθλητές όμως να έχουν προσφέρει τα μέγιστα ώστε να φτάσει ο ΓΑΣ σε αυτή τη θέση και να βρίσκεται στα Play Off ανόδου.

Έξω από τη γραμμή των 6.75 σταθερή αξία ήταν ο Ανδρέας Περρής με 54 τρίποντα (2.3 Μ.Ο. ανά αγώνα) με τον Αρχιμανδρίτη να ακολουθεί με 28 και τον Σιγκούνα με 23. Ο ΓΑΣ πέτυχε συνολικά 180 τρίποντα, δηλαδή είχε Μ.Ο. ανά αγώνα 8 τρίποντα.

Και μην ξεχνάμε πως το ταξίδι συνεχίζεται! Το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου όπου η ομάδα της πόλης μας υποδέχεται τη Γέφυρα με μοναδικό στόχο τη νίκη και το 1-0. Σε αυτή τη μάχη δεν πρέπει να λείπει κανείς!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.