ΓΑΣ Κομοτηνη: Η ανασκοπηση του 2023

Αποδίδει καρπούς η πολύ καλή δουλειά στον ΓΑΣ Κομοτηνή

Γλυκές αναμνήσεις θα φέρνει στο μυαλό των φίλων του ΓΑΣ Κομοτηνή το 2023 καθώς το ανδρικό τμήμα κατάφερε να επιστρέψει στη Β΄ Εθνική (National League 1 πια) ενώ η παρουσία μέχρι στιγμής είναι κάτι περισσότερο από θετική.

Στο κομμάτι των ακαδημιών, ο ΓΑΣ ήρθε σε συμφωνία με την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την ανάδειξη των αθλητών αλλά και μία σειρά παράλληλων δράσεων με την Πειραιώτικη ομάδα.

Το 2023 έφερε το τέλος της καριέρας δύο σπουδαίων αθλητών, του Γιώργου Κουτσοβασίλη και του Καδήρ Χαλήλ, με τον πρώτο να είναι πλέον ο άμεσος συνεργάτης του Νεοκλή Λεμονίδη, που επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας διαδεχόμενος τον καθόλα επιτυχημένο Τάκη Φωτεινάκη, ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους αποχώρησε από την πόλη μας.

Μάλιστα, εκτός από την άνοδο στη National League 1, ο ΓΑΣ Κομοτηνή πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ «Τάσος Χαραλαμπίδης» επικρατώντας του Λεύκιππου Ξάνθης.

Τέλος, το γυναικείο τμήμα δεν κατάφερε να επιστρέψει στην Α2 καθώς ηττήθηκε στα μπαράζ, παρότι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.