ΓΑΣ Κομοτηνη – Γεφυρα: Το τριτο ημιχρονο της αναμετρησης

Τι δήλωσαν Νεοκλής Λεμονίδης, Παναγιώτης Δρέλλας και Κυριάκος Δαδάλας

Απόλυτα ικανοποιημένοι από τη μεγάλη νίκη του ΓΑΣ παρουσιάστηκαν Νεοκλής Λεμονίδης και Παναγιώτης Δρέλλας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Γέφυρα ενώ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των αθλητών του παρουσιάστηκε ο προπονητής της Γέφυρας Κυριάκος Δαδάλας.

Από πλευράς νικητών, ο coach Λεμονίδης τόνισε πως η ομάδα του είχε κάνει το τέλειο παιχνίδι στη Γέφυρα, η οποία παρουσιάστηκε ενισχυμένη στην αναμέτρηση του δεύτερου γύρου με δύο γκαρντ. «Θα κερδίζαμε πιο εύκολα αν έμπαιναν οι βολές» παραδέχθηκε ο προπονητής του ΓΑΣ τονίζοντας πως «πλέον κοιτάμε τη συνέχεια γιατί με τον τρόπο που παρουσιαστήκαμε στη Βέροια αποδείξαμε πως δεν μασάμε πουθενά είτε έχουμε το πλεονέκτημα έδρας είτε όχι».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Δρέλλας, που έκανε το «κλέψιμο» της χρονιάς τόνισε πως η ομάδα του ήθελε το παιχνίδι για να αποκτήσει πλεονέκτημα για την είσοδο στην εξάδα, έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν με πάθος και βοήθησαν για να έρθει η νίκη ενώ ο προπονητής της Γέφυρας Κυριάκος Δαδάλας παραδέχθηκε πως ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που κρίθηκε στα σημεία και επισήμανε πως θα παλέψει η ομάδα του μέχρι το τέλος για την είσοδο στην εξάδα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.